Anasayfa > Oyun Haberleri > Total War Warhammer 2 Ücretsiz Güncellemesi Oyuna Yeni Lord Ekleyecek

Total War Warhammer 2 Ücretsiz Güncellemesi Oyuna Yeni Lord Ekleyecek

Total War Warhammer 2 ücretsiz güncellemesiyle beraber yeni bir efsanevi lord oyuna eklenecek. Güncelleme 18 Mart’ta yayımlanacak. 

Total War serisinin geliştiricisi Creative Assembly yeni ücretsiz ek paketi duyurdu. Tüm Total War Warhammer 2 sahipleri hiçbir ücret ödemeden güncellemeden yararlanacak ve Kara Elf tarafına yeni bir efsanevi lord eklenecek.

Oyunda Legendary Lord kategorisinde bulunan karakterler devasa düşman birimlerini yok edecek kadar güçlü olabiliyor. Çeşitli yetenekler ve ekipmanlar da eklendiğinde tek başlarına ordulara karşı durabilen efsanevi lordlar, Total War Warhammer 2’nin en sevilen yönlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Bu bağlamda 18 Mart’ta oyuna eklenmesi planlanan Total War Warhammer 2 ücretsiz güncellemesi de yeni bir karakteri karşımıza çıkaracak. Beastlord Rakarth of Karond Kar adındaki karakter mızrağı ve kırbacıyla kara elf ordularının en kıymetli birimleri arasında yer alacak.

Rakarth ise savaş esnasında özellikle geniş çaptaki birlikler ve dev yaratık birimlerine daha etkili olacak. Karakter aynı zamanda Kharibdyss ve Hydra birimlerinin de saldırı-savunma gücünü artırıyor. Karakter binekleri arasında ise Scourgerunner Chariot, Black Dragon, Bracchus ve Manticore yer alıyor.

Total War Warhammer 2’nin son bir genişleme paketi daha alması bekleniyor. Son DLCpaketinin oyuna hangi tarafları ekleyeceği ise henüz bilinmiyor. Creative Assembly geçtiğimiz aylarda serinin üçüncü ve sonuncu halkası olan Total War Warhammer 3’ü duyurmuş ve bir de sinematik fragman videosu yayımlamıştı. Serinin severleri heyecanla üçlemenin son üyesini bekliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir