Anasayfa > Oyun Haberleri > Total War: Warhammer 2 Wood Elves DLC Aralık’ta Geliyor

Total War: Warhammer 2 Wood Elves DLC Aralık’ta Geliyor

Total War serisinin fantazya temsilcisi Total War: Warhammer 2 Wood Elves DLC paketi ile oynanabilir ırklara bir yenisini daha ekliyor.

Total War: Warhammer 2 yüksek seviye fantazya ögelerini Total War oyunlarının stratejik yapısıyla birleştiriyor. Total War: Warhammer 2, Aralık ayında çıkış yapacak paketiyle oyuna Orman Elfleri ırkını ekleyecek.

Önceki paketlere sahip olmanız durumunda yeni eklenecek Lord Pack ile birçok içeriğin kilidi açılacak. Örneğin Warhammer 1, Warhammer 2 ile birlikte Realm of the Wood Elves ek paketine sahip olan oyuncular ek paket sayesinde birçok yeni birimi konuşlandırabilecek.

Yukarıda sayılan oyun ve ek paketlere sahip olan kullanıcılar Aralık ayında çıkış yapacak olan güncelleme dahilinde iki efsanevi lord, yeni binekler ve yeni birimler de elde edecek. Total War: Warhammer 2 Wood Elves DLC paketini satın alan oyuncular Vortex Campaign modunda Orman Elfleri’ni oynarken yeni lordu kullanabilecek. Bu ek paketle birlikte Mortal Empires seferinde yeni birimlerin yanı sıra bir efsanevi lord da saflarda yer alacak.

Total War: Warhammer Serisi Hakkında

Total War: Warhammer 2 Wood Elves DLC

Serinin ilk oyunu Total War: Warhammer, oynanabilir ırklar arasında Orman Elflerini sunmuş ve oldukça beğeni toplamıştı. Orion ve Durthu liderleriyle iki ayrı klanı yönetebildiğimiz ilk oyunda Elfler oynanabilir taraflar arasındaydı.

28 Eylül 2017 tarihinde çıkış yapan Total War Warhammer II ise High Elves tarafını oynanabilir kılmış ve Yüksek Elfler ile sefere çıkma şansını tanımıştı. Aralık ayında çıkış yapacak olan ek paketiyle ile Yüksek Elflerin uzak kuzenlerini bir kez daha savaşa sürebileceğiz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir