Anasayfa > Oyun Haberleri > Total War: Warhammer 3 Duyuruldu – Bu Yıl Çıkış Yapacak

Total War: Warhammer 3 Duyuruldu – Bu Yıl Çıkış Yapacak

Total War: Warhammer üçlemesinin son halkası resmi olarak duyuruldu. Total War: Warhammer 3 bu yıl çıkış yapacak.

Total War elementlerini Warhammer fantastik evrenine taşıyan üçlemenin son oyunu gün yüzüne çıktı. 2021 yılında çıkış yapması planlanan yapım için bir de sinematik video yayınlandı. “Conquer Your Demons” adındaki video Total War’ın resmi YouTube kanalı üzerinde hayranların beğenisine sunuldu.

Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Total War: Warhammer 3, Total War imzalı Warhammer oyunlarının en büyüğü olacak. Realm of Chaos ve Lands of the East diyarlarında geçecek olan Warhammer oyununda iblislerden oluşan birçok birim yer alacak. Üçlemenin son halkası Cathay ve Kislev adındaki iki insan imparatorluğunu da oynanabilir taraflar arasına ekleyecek.

Oyunun haritasının büyüklüğü için Total War: Warhammer 2’de gördüğümüz Eye of the Vortex örneği verildi. Üçüncü oyunun haritasını için Eye of the Vortex’in yaklaşık iki kat büyüklüğünde olacağı ifadeleri kullanıldı.

Yeni Total War oyunu Total War: Warhammer 2’nin çıkış yaptığında sahip olduğu taraflardan daha fazlasını “oynanabilir” olarak bünyesinde barındıracak. Total War: Warhammer 3 çıkış tarihi ise henüz resmi olarak duyurulmadı.

“Üçlemeyi genel anlatımdan oynanabilen ırklara, zengin içeriklerden çok geniş bir haritaya kadar olabildiğince etkileyici bir şekilde bitirmeyi hedefliyoruz.”

Warhammer 40,000 severlerinde aşina olduğu tanrıları görüyoruz. Nurgle, Tzeentch, Slaneesh ve Khorne‘un şampiyonları da oynanabilir birimler arasında olacak. İblis ve şeytanlardan oluşan tarafları ilk kez yeni ve son Total War: Warhammer oyununda yönetebileceğiz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir