Anasayfa > Oyun Haberleri > Total War: Warhammer Mobil Platforma Geliyor

Total War: Warhammer Mobil Platforma Geliyor

Total War serisinin fantastik üyesi Total War: Warhammer mobil platform için çıkış yapacak. Detaylar haberimizde.

Sevilen diplomasi ve strateji oyunu Total War Battles: Warhammer adıyla uygulama mağazalarında yerini alacak. Strateji ögelerini fantastik unsurlar ile harmanlayan Total War: Warhammer’ın mobil sürümünü Çin merkezli NetEase geliştirecek. Oyunun duyuru fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

NetEase daha önce Diablo serisinin mobil üyesi olan Diablo Immortal‘ı geliştirmişi. Blizzard‘ın sevilen oyununu mobile taşıyan firma; Total War Battles: Warhammer için Games Workshop ve Creative Assembly‘nin lisansı altında çalışacak. Serinin sevenleri ise bu habere olumsuz tepki gösterdi. Yapımın resmi YouTube kanalında paylaşılan video dislike yağmuruna tutuldu.

Serinin birçok hayranı Total War: Warhammer ve Total War: Warhammer II’nin oyunların genel ruhuna uymadığını düşünüyor. Önceki Total War yapımları ve serinin son halkası olan Total War Saga: Troy gibi örnekler tarihsel doğruluklarıyla öne çıkarken, Warhammer oyunları ise fantastik bir dünyayı tasvir ediyor.

Total War Battles: Warhammer mobil oyunu ise serinin şu noktada pek de ihtiyaç duymadığı bir yapım gibi duruyor. NetEase’in mobil oyunlar üzerindeki deneyimi güven verse de strateji severler bu karardan pek de memnun değil. Elbette bu kararın ardında Total War: Warhammer II’nin başarısı da yatıyor.

Yeni Total War mobil oyunu için ise henüz geliştirme sürecinin en başına diyebiliriz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir