Anasayfa > Oyun Haberleri > Türkiye’de Oyun Yapmak İsteyenlere Google Desteği

Türkiye’de Oyun Yapmak İsteyenlere Google Desteği

Google ve Game Factory birlikte bir hızlandırma programı başlattığını duyurarak, kapılarını başvurulara açtılar.

Program kapsamında gerek mentörlük, gerekse diğer birçok önemli başlıkla geliştiriciler desteklenecek. Bu noktada devam eden birçok çalışmanın aksine bu program başlangıç aşamasındaki girişimciler için daha çok imkan sağladığı için oldukça önemli gözüküyor. Başvuruları henüz devam eden programın sonuçları 14 Aralık’ta duyurulacak ve seçilen ekiplerle iletişime geçilecek.

egirişim YouTube Kanalında, Hilmi Öğütücü‘nün firmaların sözcüleriyle yaptığı röportaja göre, proje kapsamında ekiplerle yatırımcılar da bir araya getirilecek. Bu sayede oyunların global pazarda kendilerine daha kolay bir şekilde yer edinebilmeleri amaçlanıyor. Formu doldurarak başvuru yapmak isteyenler forma buradan ulaşabilirler.

Google’dan Barış Yesugey ve Game Factory’den Murat Kahraman‘ın projeyi detaylı ve net bir şekilde anlattıkları videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz. Eğer oyun yapmak için yeterli hevesiniz, birkaç dostunuz ve değerli olduğunu düşündüğünüz fikirleriniz varsa siz de çekinmeden başvuru yapabilirsiniz. Ülkemiz bu konuda oldukça emin ve iyi adımlarla yolculuğuna devam ediyor. Umarız ki gelecekte çok daha büyük hedeflere böyle atılımlarla ulaşabiliriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir