Anasayfa > Oyun Haberleri > Twitch Prime’ın İsmi Prime Gaming Oldu!

Twitch Prime’ın İsmi Prime Gaming Oldu!

Amazon’un, popüler yayın platformu Twitch üzerindeki aylık abonelik sistemine dayanan hizmeti Twitch Prime’ın ismi alınan karar bağlamında Prime Gaming olarak değiştirildi. Detaylar haberimizde.

Aylık abone sistemine dayanan Twitch Prime hizmeti, Amazon tarafından alınan karar bağlamında isim değişikliğine gidiyor. Alınan bu isim değişikliği kararının, Amazon markası altında daha da geniş bir kitleye ve oyunculara ulaşmak amacıyla alındığı açıklandı. Amazon, Prime Video, Prime Music gibi hizmetlerinin yanına bu ekosistem ile uyumlu olması için Twitch Prime ile yeniden markalaşmaya giderek Prime Gaming olarak bu hizmeti yeniden sunacak.

The Washington Post gazetesine verdiği röportajda konu ile ilgili açıklama yapan Prime Gaming yöntmeni Larry Plotnick, Twitch’i sevdiklerini ve onlarla hala son derece önemli bir ortaklıkları olduğunu belirtti. Amaçlarının daha geniş bir kitleye ulaşabilmek olduğunu söyledi.

Prime Gaming, Twitch Prime’ın özelliklerini aynen taşıyacak. Amazon Prime aboneliğine dahil, her ay ücretsiz oyunlar, oyun içi itemler ve ücretsiz Twitch aboneliği hizmeti Prime Gaming’de yer alacak. Daha ayrıntılı bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Amazon bu isim değişikliği hamlesi ile kendi ekosistemini daha da genişletecek ve kullanıcılara erişimi kolaylaştıracak. Bakalım Prime Gaming ile alakalı önümüzdeki haberler neler olacak? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir