Anasayfa > Oyun Haberleri > TwitchCon Amsterdam’a Coronavirüs Engeli

TwitchCon Amsterdam’a Coronavirüs Engeli

Twitch’in topluluğu bir araya getirmek için düzenlediği etkinlik olan TwitchCon, gündemde olan Coronavirüs nedeniyle iptal edildi.

twitchon

Mayıs ayının ilk haftasında Amsterdam’da yapılması planlanan etkinlik diğer bir çok etkinlikte yaşandığı gibi Coronavirüs nedeniyle iptal edildi. 2-3 Mayıs 2020 tarihlerinde yapılması gereken etkinlik için geçtiğimiz saatlerde Twitch’ten resmi açıklama geldi.twitchcon

Resmi hesaplar üzerinden yaptıkları açıklamayı kısaca özetlemek gerekirse bu açıklamadan dolayı Twitch’in de pek mutlu olmadığını söyleyebiliriz. Öncelikle TwitchCon Amsterdam’ı iptal kararının çok zor bir karar olduğunu belirtiyorlar. TwitchCon fanlar için harika bir etkinlik olsa da güncel şartlar altında atılması en mantıklı adım bu olabilir. Topluluğun ve çalışanların sağlığının ilk öncelikleri olduğunu belirten Twitch aynı zamanda iadeler ile ilgili de açıklama yaptı. TwitchCon bileti almış katılımcılara iadeler ile ilgili ulaşıldığını belirten Twitch bu konuda da umarız kimseyi mağdur etmez. Daha detaylı bilgi için resmi siteyi bu bağlantı üzerinden ziyaret edebilirsiniz.

TwitchCon’un bir sonraki etkinliğinin 25-27 Eylül‘de San Diego’da gerçekleşeceğini de belirtelim. Bu tarz iptaller bizleri her ne kadar üzse de katılımcıların sağlığı her şeyden önemli. Umarız bu tarz iptalleri önümüzdeki dönemde sık görmeyiz. Bu tarz haberler ulaştıkça bunları sizlere aktarıyor olacağız.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir