Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft Forward Etkinliğinde Watch Dogs: Legion Gösterildi

Ubisoft Forward Etkinliğinde Watch Dogs: Legion Gösterildi

Ubisoft’un önümüzdeki iki yıl boyunca çıkarmayı planladığı oyunları gösteren Ubisoft Forward, açılışı Watch Dogs: Legion ile yaptı.

Oldukça etkileyici bir animasyon ile başlayan Watch Dogs: Legion gösterimi, dakikalarca süren detaylı bir oynanış videosu ile devam etti. Oynanışımız süresince kullanabileceğimiz çeşitli karakterleri dolu dolu anlatan oynanış videosu Ubisoft Forward etkinliğinde yer alan en uzun videolardan biri oldu.

Yakın bir gelecekte Londra şehri, Albion adlı özel bir askeri şirketin adeta istilası altındadır. Oyuncu, bünyesine katabileceği binlerce Londralı ile beraber Albion’a karşı mücadele verecek ve bu esnada her NPC’nin kendine özgü özelliklerini kullanabilecek. Tüm bunları Watch Dogs serisini benzerlerinden ayıran “hacking” konseptiyle sunacak olan oyun, serinin önceki oyunlarına göre daha fazla araca ve içeriğe sahip olacak. Oyunun yedi dakikalık oynanış videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:

Önceki oyunlardan hatırlayacağımız DedSec isimli hacker grubunu da senaryosuna katan oyun, NPC bağlamında oldukça zengin içeriklerle donatılmış gibi görünüyor. Gösterilen ve bir türlü bitmek bilmeyen oynanış videosunda bir inşaat işçisinden gizli ajana, eski bir askerden alkolik bir gence kadar uzayan geniş NPC cetveli, oyuncunun mücadelesindeki araçlardan biri olacak. Oyuncu dilediği zaman NPC’ler arasında geçiş yapabilecek fakat bu durumda görevdeki kayıt noktasına geri döndürülecek. Her NPC’nin kendine ait özelliği ile görevler farklı şekillerde tamamlanabilecek.

Watch Dogs: Legion bu yıl sonunda PC, PlayStation 4, Xbox One ve Google Stadia için çıkış yapacak. Oyun yeni nesil konsollar üzerinde de oynanabilecek.

Ubisoft, etkinlik izleyicilerine Watch Dogs 2 hediye edecek. Twitch platformu üzerindeki izleyiciler Uplay hesaplarını Twitch ile bağlamış olmaları durumunda kütüphanelerinde Watch Dogs 2’ye sahip olacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir