Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft+ Oyunları, Xbox Game Pass Servisine Eklenebilir

Ubisoft+ Oyunları, Xbox Game Pass Servisine Eklenebilir

Microsoft çevrelerine yakın bir habercinin yaptığı paylaşıma göre Ubisoft+ oyunları yakın zaman içerisinde Xbox Game Pass servisine gelebilir.

Microsoft’un oyun aboneliği servisi Xbox Game Pass, kapsamına eklediği yeni oyunlarda durmak bilmezken EA Play’i de hizmet kapsamına katarak birçok oyuncuyu şaşırtmıştı. Yüzlerce oyunu aylık bazda oynama imkânı sunan aboneliğe eklenebilecek üçüncü parti oyunlar hakkında yeni bir gelişme bulunuyor. Ubisoft+ servisinde bulunan oyunların Xbox Game Pass Ultimate’e eklenmesi bekleniyor.

PS Game Pass Geliyor Mu?

Ubisoft Oyunları, Xbox Game Pass Ultimate’e Eklenebilir

Windows Central’da editörlük yapan Jez Corden’in yaptığı paylaşıma göre Ubisoft+ servisinin Xbox Game Pass Ultimate’e ekleneceğine dair bazı söylentiler dönüyor. Corden, duyduklarına göre bu söylentilerin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

“Ubisoft Uplay+’ın Xbox Game Pass Ultimate’e katılması hakkında bazı söylentilerle karşılaştım. Duyduğum şeylere göre bunun doğru olma ihtimali yüksek.

Kullanılmayacak bir şey olduğunu veya birkaç tane eski oyun içereceğini düşünüyordum, fakat daha çılgın şeyleri de gördük. Her zaman EA Play’in Game Pass’in bir ekstra seviyesi olacağını düşünmüştüm, ama dümdüz eklediler. Bekleyip göreceğiz.”

xbox-game-pass

Xbox’ın Kullanıcı Dostu Yaklaşımı

Xbox’ın başındaki isim Phil Spencer, yaptığı açıklamalarla ve şirketin tutumuyla her zaman kâr marjını düşük tutarak ekosistemlerinde en yüksek sayıda oyuncuya ulaşmayı hedeflediklerini belli etmişti. EA Play’in Xbox Game Pass’e eklenmesi, Xbox’a özel oyunlar çıkarılmaktan kaçınılması ve Xbox Game Studios tarafından geliştirilen oyunların direkt olarak Xbox Game Pass’e eklenmesi de bunun belirgin örneklerinden. Bakalım Xbox kullanıcı dostu politikasını sürdürüp Ubisoft+ kapsamındaki oyunları da Game Pass servisi ile ucuz fiyata oyuncularla buluşturabilecek mi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir