Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft’un Ekstrem Spor Oyunu Riders Republic Ertelendi

Ubisoft’un Ekstrem Spor Oyunu Riders Republic Ertelendi

Ubisoft tarafından geliştirilen spor oyunu Riders Republic, 25 Şubat’tan yılın ilerleyen kısımlarına ertelendi.

Eylül ayında yapılan Ubisoft Forward etkinliğinde ilk görüntülerine şahit olduğumuz Riders Republic’in geliştiricileri, oyuna dair bir açıklama yaptı. Benzer bir oyun olan Steep’i geliştiren ekip, önceden 25 Şubat’ta çıkması beklenen oyunu 2021’in ilerleyen kısımlarına ertelediğini duyurdu. Bu ertelemenin, oyunculara daha eğlenceli bir deneyim sunmak için gerekli olduğu belirtildi.

Riders Republic Geliştiricilerinin Açıklaması

Ubisoft tarafından yapılan açıklamada oyunculara anlayışlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür edildi. Riders Republic’in geliştiricilerinin yaptığı açıklamanın Türkçe çevirisi aşağıdaki şekilde:

“Eylül ayında sizlere Riders Republic’teki devasa çok oyunculu oyun alanından bir ilk bakış videosu sunmuştuk. Yeni nesil konsollarda oynayan elli sürücünün katıldığı ve herkesin elinden geleni yaptığı devasa yarışlarla, çeşitli aktiviteler ve inanılmaz hareketlerle, aksiyonla dolu bir açık hava spor parkının sözünü vermiştik. Bu canlı dünyamızda zikzaklar çizerek gezmenizi, kendi sürücü fantazilerinizi gerçekleştirmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bugün, oyunun çıkışını yılın sonraki dönemlerine kaydırdığımızı sizlere açıklamak istedik. Bu ek zaman, işini tutkuyla yapan takımımızın oyunculara en eğlenceli deneyimi sunmasını sağlayacak. 

Desteğiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz. Güvenli kalın ve Riders Republic’in çılgınlığına yakın zaman içinde katılmaya hazır olun.

-Riders Republic Geliştirici Ekibi”

Riders Republic’e İlk Bakış

Ubisoft Forward etkinliğinde yayımlanan bu videoyla oyunculara sunulan Riders Republic, birçok kişinin “hayalindeki oyun” olarak nitelendirilmişti. Elli oyuncunun bisikletlerden jetpacklere kadar farklı araçlarla yarışabileceği Riders Republic’in oyunculara sunacağı seçenekler çok zengin gözüküyor.

Oyun hakkındaki düşünceleriniz neler, Riders Republic’in çıkmasını bekliyor musunuz? Yorumlar kısmından fikirlerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir