Anasayfa > Oyun Haberleri > Uncharted Animatörü Microsoft’a Transfer Oldu

Uncharted Animatörü Microsoft’a Transfer Oldu

Bir PlayStation exclusivesi olan Uncharted 4 oyunundan da adını duyduğumuz, deneyimli animatör Sylvia Chambers, bundan böyle Microsoft bünyesinde çalışacak. Xbox konsolu için exclusive oyunlar yapmayı hedeflediğini bildiğimiz Microsoft’un bu transferi, oyun dünyasında yankı buldu. 

Son yıllarda yalnızca Xbox oyun konsoluna özel yapımlar çıkartacağını defaatle dile getiren Microsoft’tan yavaş yavaş somut adımlar görmeye başlıyoruz. Bu adımlardan en sonuncu ise çok kritik bir transfer olarak karşımıza çıkıyor. Uncharted 4 gibi başarılı bir PS oyununda kilit bir görev alan Chambers, Microsoft çatısı altındaki The Initiative stüdyosuna transfer oldu.

Exclusive Oyunlar Yolda mı?

Bir süredir pek çok başarılı AAA oyunun geliştirici kadrosundan bazı insanları bünyesine hızla katan The Initiative stüdyosunun bu politikası yeni bir AAA Xbox oyununa işaret olabilir mi? Bunu elbette zaman gösterecek ancak heyecanlanmamız için bir sebep yok. Çünkü Microsoft’un nihai hedeflerinden birinin yalnızca Xbox konsoluna özel oyunlar yapmak olduğunu çok iyi biliyoruz.

The Initiative’de animatör olarak görev alacak olan deneyimli geliştiricinin bu stüdyoda da başarılı işlere imza atacağını birer oyuncu olarak umuyoruz.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir