Anasayfa > Oyun Haberleri > Undertale, Xbox Game Pass ve Xbox Konsollara Geliyor

Undertale, Xbox Game Pass ve Xbox Konsollara Geliyor

Oynayanların beğenisini kazanan tatlış RPG oyunu Undertale, Xbox Game Pass servisine ve Xbox konsollara 16 Mart’ta adımını atıyor.

Oyun dünyasının en sevilen bağımsız yapımları arasında bulunan Undertale, çıkışından yıllar sonra Xbox oyuncularıyla buluşuyor. 2015’te çıkıp herhangi bir grafiksel iddiası olmayan, piksel piksel yapısıyla bile oyuncuyu anlattığı hikâyenin içine çeken oyunun başarısı birçok kişi için tartışılmaz durumda.

Oyuncuların pek de yabancı olmadığı bu oyun, 16 Mart’ta Xbox’ın popüler oyun aboneliği servisi Xbox Game Pass’e ekleniyor. Undertale, bununla birlikte doğal olarak Xbox konsolları için de oynanabilir oluyor. Oyunun Xbox versiyonu ise doğal olarak çok büyük oranda PC versiyonuyla aynı olacak, fakat Xbox Wire’da yayımlanan duyuru yazısına göre konsol versiyonu için yapılmış bazı iyileştirmeler de bulunuyor. Bu da kayıt dosyalarının platformlar arasında aktarılamamasının sebebi olarak karşımıza çıkıyor.

Undertale’i oynamamış olanlar için biraz bilgi vermemiz gerekirse oyunu hiç kimseyi öldürmeye ihtiyaç duymadan tamamlayabileceğiniz, küçük bir kızı yönlendirdiğiniz tatlı bir RPG olarak tanımlayabiliriz. Undertale, akılda kalan müzikleri, kendine has birçok özelliği olan karakterleriyle sanat tasarımını öyle başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor ki grafik ve oynanış açısından sahip olduğu eksiklik fark edilmiyor bile.

Buraya tıklayarak Undertale’in Microsoft Store sayfasına ulaşabilir, Xbox için 28,75 TL karşılığında satılan oyunun mağazadaki detaylarını inceleyebilirsiniz. Yapılan açıklamada oyunun hangi Xbox Game Pass için geldiği belirtilmiyor. Bu da Undertale’in büyük ihtimalle bütün Xbox Game Pass kullanıcıları için açık olacağını gösteriyor diyebiliriz.

Undertale oynamadıysanız bu deneyimi en azından Xbox Game Pass ile bir kez olsun yaşamanızı tavsiye ediyor, hepinize iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir