Anasayfa > Oyun Haberleri > Ünlü Yönetmen John Carpenter Assassin’s Creed Valhalla Hayranı Çıktı

Ünlü Yönetmen John Carpenter Assassin’s Creed Valhalla Hayranı Çıktı

The Thing ve They Live gibi kült filmlerin yönetmeni John Carpenter Assassin’s Creed Valhalla hayranı çıktı. Detaylar haberimizde.

Korku sinemasının güçlü ismi Assassin’s Creed serisinin son üyesine olan ilgisini dile getirdi. John Carpenter, oyuncuları Viking dönemine götüren Assassin’s Creed Valhalla’yı övdüğü bir Tweet paylaştı.

Ünlü isim @TheHorrorMaster adlı resmi Tweet hesabından yaptığı paylaşımda oyunun seriye muazzam bir dönüş yaptığını ifade etti. John Carpenter Assassin’s Creed Valhalla ‘nın fevkalade tasarlanmış geniş bir açık dünyaya ve harika bir oynanışa sahip olduğunu düşünüyor.

Hem başarılı bir yönetmen hem de iyi bir oyuncu olan John Carpenter, Fallout 76’ya olan ilgisini de daha önce dile getirmişti. Açık dünya RPG oyunları ile ekseriyetle ilgilenen korku filmi ustası, Assassin’s Creed serisinin son halkasına tam not verdi.

Assassin’s Creed Valhalla ise 10 Kasım’da PlayStation 5, Xbox Series X ve Series S, Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One ve Google Stadia platformları üzerinde çıkış yaptı. Ubisoft tarafından geliştirilen oyun Assassin’s Creed serisinin en başarılı çıkışlarından birini yapmayı başardı. Viking dönemi ile Assassin tarikatının farklı bir sürecine ışık tutan yapım, oyunculara Eivor adlı bir yağmacıya hayat verme şansını sunuyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir