Anasayfa > Oyun Haberleri > Unreal Engine 5, PS5 Oyunu İle Birlikte Duyuruldu! – Göz Alıcı Grafikler

Unreal Engine 5, PS5 Oyunu İle Birlikte Duyuruldu! – Göz Alıcı Grafikler

Unreal Engine 5 oyun motoru, PlayStation 5’te oynanan yeni demo Lumen in the Land of Nanite ile birlikte oyuncuların beğenisine sunuldu.

Unreal Engine 5, PlayStation 5’ten ilk oynanış videosu ile birlikte açıklandı. Lumen in the Land of Nanite adlı teknoloji demosu, yeni oyun motorunun sağladığı grafik kalitesiyle dikkat çekti. Oyun motorunun tanıtım videosunda demonun teknik özelliklerinden bahsedilmekte. Günümüze göre göz alıcı bir grafik kalitesini açıklayan detaylar arasında dinamik ışık, nesnelerin sinematik versiyonlarının kullanılması gibi şeyler var. Karakterlerin çevreyle olan ilişkisini daha iyi hale getirmek için bazı detaylar da eklenmiş. Videonun tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz. Oynanış 1.21’de başlıyor.

Yeni oyun motorunun da yardımıyla görsel detayları oyuncuları büyüleyen PS5’in teknoloji demosu Lumen in the Land of Nanite, oynanış açısından bazı oyuncular tarafından Tomb Raider’a benzetildi. Ekim 2020’de çıkacağı iddia edilen, 2020’nin son çeyreğinde çıkacağı ise bilinen PlayStation 5’ten gelen ilk oynanış videosundaki bu oyun, geliştirilmekte olmasa da tamamen oynanabilen bir demo.

2K Duyuruyu Yaptı – Mafia: Trilogy Geliyor!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir