Anasayfa > Oyun Haberleri > Untitled Goose Game, GDC’de Yılın Oyunu Olarak Seçildi!

Untitled Goose Game, GDC’de Yılın Oyunu Olarak Seçildi!

Beklenmedik bir şekilde başarıya ulaşmış olan Untitled Goose Game, Game Developers Conference’ta oyun geliştiricileri tarafından yılın oyunu olarak seçildi.

Amaçsız bir kaz olup etrafımızdaki insanlara rahatsızlık verdiğimiz, hakkında yapılan meme’lerle birçok kişi tarafından beğenilmiş oyun, geçen seneye damgasını vurmuştu. Control, Sekiro gibi oyunlarla yarışamamış olsa da üstün karakter başarısı, en iyi bağımsız oyun kategorilerinde boy göstermiş olan oyun sonunda daha büyük bir başarıya da ulaştı.

Game Developers Choice Awards – Ödül Sahipleri

Game Developers Conference 2020 etkinliğinde Game Developers Choice Awards’ın “Yılın Oyunu” dalında ödülü kazanan oyun Untitled Goose Game oldu. En iyi tasarım ödülünü kazanırken Control, en iyi ses, en iyi görsel sanat ve en iyi teknoloji dallarının kazananı oldu. Bütün ödül sahiplerine ve etkinlikle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

“Untitled Goose Game ve Baba is You gibi oyunların oynanışa neşeli bir şekilde yaklaşmaları konusunda eline su dökülmezken Control ve Disco Elysium gibi oyunlar kendimizi oyunun içindeymişiz gibi hissettiren çevreleyici hikayeler sunuyor bizlere. Kazananları, adayları ve bütün oyun geliştiricilerini dünyada olan belki de en iyi eğlence unsurlarını üretmekte parmakları olduğu için onurlandırıyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz.”

2020’nin ilerleyen vakitlerinde Steam’de de satışa açılacak olan Untitled Goose Game’i Epic Games Store’dan 33 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir