Anasayfa > Oyun Haberleri > Uyanış Yapmış Sınıfı Fletcher ve Archer, Black Desert Mobile’da!

Uyanış Yapmış Sınıfı Fletcher ve Archer, Black Desert Mobile’da!

Pearl Abyss bugün Black Desert Mobile evrenine, yeni Archer sınıfı ve de onun Uyanış yapmış sınıfı olan Fletcher’ın geldiğini bildirdi. Bu sınıfların gelişini kutlamak için, Maceracıların yeni karakterlerini daha hızlı geliştirmelerine yardımcı olacak çeşitli özel oyun içi ödüller de verilecek.

Bugün itibariyle, yeni bir sınıfla oynamayı tercih eden Maceracılar artık Archer’ın orijinal Yükseltme sürümü ile Uyanış yapmış versiyonu olan Fletcher arasında seçim yapabilecekler. Her ikisi de okçu olan bu karakterlerin dövüş tarzları birbirinden tamam anlamıyla farklı olacak.

Archer ana silah olarak Crossbow (Arbalet) kullanacak. Arbalet, hızını ve çevikliğini en üst düzeye çıkarmak için Archer’ın koluna takılarak, onu Black Desert Mobile’ın en hızlı sınıflarından biri haline getirmek üzere tasarlandı. Alt silahı olarak ise Archer’a ışık gücü veren özel bir eldiven olan Ra’ghon’u kullanacak.

Özel Giriş Ödülleriyle Birlikte Karakterlerini Daha da Geliştir

Archer’ın Uyanış yapmış sınıfı olan Fletcher ana silahı olarak Greatbow (Büyük Yay) kullanacak. Normal bir yaydan çok daha geniş olan Greatbow yayını kullanarak Divine Pierce (Kutsal Delgi) ateşleyebilen tek sınıf olacak. Fletcher, saldırı anını seçmeden önce uzun menzilli Greatbow sayesinde düşmanının hareketlerini gözlemleyebildiği için “Savaş Alanı Gözcüsü” olarak da anılacak. Archer ve Fletcher’ın gelişini kutlamak için Maceracılara özel giriş ödülleri verilecek. Bu ödüller, karakterlerine hızla seviye atlatmak için Maceracılara yardımcı olacak.

Son olarak, tüm ekipmanlar artık Kara Ruh’un Uyanış seviyesinden bağımsız olarak kullanılabilecek. Bu güncellemeyle birlikte Maceracılar, yüksek kaliteli teçhizatlar ve silahlar donanmaya başlayarak daha da zorlu maceralara atılabilecek.

Black Desert Mobile hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir