Anasayfa > Oyun Haberleri > Valheim 1 Ayda 5 Milyon Satışa Ulaştı

Valheim 1 Ayda 5 Milyon Satışa Ulaştı

Küçük bir stüdyonun başarı öyküsü olan Valheim, 1 ayda 5 Milyon satışı da geçerek büyük bir maddi başarının da üstesinden geldi.

Bildiğiniz gibi dönem dönem, bazı oyunlar aşırı keyifli oynanışları ve getirdikleri cesur yeniliklerle dillerimize pelesenk oluyorlar. Bu döngü içerisinde kimi oyun sönüp gidiyor, kimi oyunsa (Fall Guys ya da Fortnite gibi) hayatlarımızın bir parçası haline geliyor. Bu yolda aracını nereye park edeceğini henüz bilmediğimiz Iron Gate AB stüdyolarının göz bebeği Valheim büyük bir başarıyla karşımızda.

Valheim Sistem Gereksinimleri

Daha önceki süreçte 2 hafta gibi kısa bir sürede 2 Milyon kopya satan bilgisayar oyunu, süre aya tamamlandığında 5 Milyon kopyaya ulaşmaya başardı. Yayıncı firma Coffee Stain ayrıca oyunun Steam tarihinin en çok beğenilen 39. oyunu olduğunu da açıklıyor.

Yapılan duyuru ile Coffee Stain hem kendi başarılarını kutluyor, hem de küçük boyutlu stüdyoların umutlarını tazeliyor. Zira bu umudun karşılığı tahmin edebileceğiniz gibi hem stüdyonun hem de yayıncının yüklü miktarlarda gelir elde etmesiyle ölçeklendirilebilir. Ayrıca son olarak oyunun birkaç gündür Steam’in çok oynanan oyunlar listesinde de ilk on içerisinde yer aldığını belirtelim.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir