Anasayfa > Oyun Haberleri > Valheim Oyuncuları Skyrim’deki Bölgeleri Tekrar İnşa Ediyor

Valheim Oyuncuları Skyrim’deki Bölgeleri Tekrar İnşa Ediyor

Valheim, Skyrim bölgelerine sahne oldu. Oyuncular The Elder Scrolls V: Skyrim’deki bölgeleri Valheim’de yeniden inşa etti.

Sevilen yapım aktif oyuncu sayısını artırmaya her geçen gün devam ediyor. Viking temalı hayatta kalma oyunu sunduğu esneklik sayesinde oyunculara ilginç şeyler yaratma şansı da sunuyor. Bu bağlamda Valheim, Skyrim oynarken pek çok kez karşılaştığımız yerlere sahne oldu. Kimi oyuncu The Elder Scrolls V serisinin son halkasındaki kasabaları inşa ederken, kimileri de Skyrim’in en yüksek dağı olan High Hrothgar’ı oyuna taşıdı.

Bir oyuncu Skyrim’in ilk dakikalarında ziyaret ettiğimiz Riverwood kasabasını Valheim’de yeniden yarattı. Yaklaşık 1 haftada kasabayı tekrar inşa eden oyuncu, ortaya çıkan sonucun görüntülerini de Reddit üzerinde paylaştı.

valheim skyrim

Valheim oyuncularının inşa ettiği bir diğer Skyrim yapısı ise High Hrothgar oldu. Greybeards adı verilen bilgelerin ikamet ettiği yapının Valheim’daki sürümünü aşağıda görebilirsiniz.

High Hrothgar in Valheim from r/valheim

Yaklaşık bir hafta önce eş zamanlı olarak 500.000 kişi tarafından oynanan oyun ise kendi rekorunu güncelledi. Her hafta yeni bir rekor kıran Valheim çıkışından bu yana Steam’deki satış listelerinin de zirvesinde oturuyor. Toplamda üç milyondan fazla dijital kopya satan yapımın geliştirici koltuğunda Iron Gate AB bulunuyor. Viking temalı hayatta kalma oyununun yayıncılığını ise Coffe Stain Studios üstlendi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir