Anasayfa > Oyun Haberleri > Valheim VR Modu Oyuncularla Paylaşıldı

Valheim VR Modu Oyuncularla Paylaşıldı

Son günlerin en popüler oyunlarından biri olan Valheim VR modu ile de oyuncuların karşısına çıkmış durumda. Detaylar haberimizde.

2 Şubat tarihinde piyasaya sürülen ve o tarihten bu yana büyük bir sükse yapmayı başarmış olan Valheim adından söz ettirmeye devam ediyor. Geliştiriciliğini ve yayıncılığını İsveç merkezli bir stüdyo olan Coffee Stain‘ın üstlenmiş olduğu yapım basit grafikleri ve düşük boyutu ile neredeyse her cihazın çalıştırabileceği bir yapım olması ile öne çıkıyor. Elbette ki bunun yanı sıra oyunun sahip olduğu açık dünya, hayatta kalma mekanikleri, iyi tasarlanmış düşmanlar ve çok daha fazlası da Valheim‘ı öne çıkartan unsurlar. Oyuncular tarafından büyük ilgi ile karşılanmış olan Valheim şimdi de hayran yapımı bir VR moduna kavuştu. Bu mod sayesinde oyuncular Valheim‘i sanal gerçeklik cihazları ile de tabiri caizse oynayarak oyunun dünyasının içine girebilecekler.

Valheim Sistem Gereksinimleri

Valheim VR Modu Bambaşka Bir Deneyim Vadediyor

Brandon Mousseau tarafından geliştirilen bu mod daha şimdiden oyuncular arasında da büyük ses getirmeyi de başarmış durumda. Henüz beta sürecinde olan mod buna karşın gayet iyi çalışıyor. Şu aşamada elbette ki bazı eksikleri ve optimizasyon problemlerine de sahip olan modun ilerleyen süreçte eksiklerinin giderilerek tam sürüm çıkışını yapması bekleniyor. Valheim için geliştirilmiş olan bu VR oyun moduna NexusMods üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Modun NexusMods sayfası üzerindeki talimatları izleyerek kurulumunu gerçekleştirdikten sonra Valheim‘ın dünyasına çok farklı bir biçimde adım atabilirsiniz, elbette ki bir sanal gerçeklik cihazına sahip şanslı azınlıktansanız.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir