Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT 2.10 Yaması Es Geçilecek

VALORANT 2.10 Yaması Es Geçilecek

Riot Games tarafından geliştirilen ünlü FPS oyunu VALORANT 2.10 yaması ile kavuşamayacak. Meraklıları için işte detaylar.

Bugün akşam saatlerinde oyunun resmi Twitter hesabı tarafından atılan iki tweet, oyunun beklenen yama güncellemesiyle karşımıza çıkmayacağını onayladı. Düzenli olarak geliştirilen ve aksatmadan bu geliştirmeleri oyununa yamalar yoluyla katan Riot için, bu durumun hayli ilginç olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Oyun motorunun geliştirme ve test aşamaları nedeniyle bu güncellemenin oyuncularla buluşmayacağını anladığımız paylaşım ise aşağıdaki gibi.

Ayrıca önümüzdeki güncellemenin tarihinin de bu paylaşımla birlikte ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Riot bir sonraki yama güncellemesinin 8 Haziran ya da civarında bir tarihte yayımlanacağını duyurdu. Elbette VALORANT 2.10 yaması rafa kaldırıldığı için, gelecek bir sonraki yama 2.11 güncellemesini içerecek. İki süreç arasında geçecek dönem uzadığını için büyük bir meta değişikliğinin yaşanacağını düşünebiliyoruz. Ayrıca oyuncular, özellikle son birkaç aydır düşen FPS değerleri ve yaşanabilen FPS dropları gibi sorunlardan yakınmakta. Eğer siz de bu tip problemler yaşadığınızı düşünüyorsanız dertleriniz sonraki güncelleme ile ortadan kalkabilir. Ayrıca anlık çözümler için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz, buradaki yöntemlerin de işinize yarayabileceğini söyleyebiliriz.

VALORANT FPS Yükseltme

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir