Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Ajanı Astra Resmi Tanıtım Öncesi Sızdırıldı

VALORANT Ajanı Astra Resmi Tanıtım Öncesi Sızdırıldı

Karşımıza çıkmaya hazırlanan 15. VALORANT ajanı Astra sızıntılardan nasibini alarak oyuncuların karşısına çıktı. Detaylar haberimizde.

VALORANT oyuncularının karşısına çıkmaya hazırlanan sıradaki ajan hakkında bir süredir VALORANT‘ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden ipucu niteliğinde paylaşımlar yapılıyordu. Son olarak her ajanın olduğu gibi 15. ajanın da Spotify çalma listesi Riot Games tarafından oluşturularak oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Adım adım yaklaştığı her halinden belli olan yeni ajan Riot Games‘in resmi lansmanı öncesinde ortaya çıktı.


Hareketli bir tanıtım videosu ortaya çıkan ajanın isminin Astra olduğunu da böylece öğrenmiş oluyoruz. Kozmik bir takım yeteneklere sahip olduğu görülen ajanımızın yetenekleri de videoda yer alıyor. Tanıtım videosuna göre sıradaki VALORANT ajanı Astra dilediği yere yerleştirdiği duman bulutunu istediği zaman aktive edebiliyor. Aynı şekilde yerleştirdiği sersemletme etkisini de dilediği zaman harekete geçirme yeteneğine de sahip. Bunun yanı sıra düşmanlarının aklı ile oynayarak onları kendine doğru da çekebildiği görülen ajanın ultisi ise mermileri geçirmeyen ya da absorbe eden bir katmanmış gibi görünüyor. Ancak bunların yalnızca sızıntı olduğunu, hiç bir yeteneğin resmiyet kazanmadığını hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir