Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Atış Serbest Platformunu Duyurdu

VALORANT Atış Serbest Platformunu Duyurdu

VALORANT Atış Serbest adlı yeni bir platform ile oyunculara yeteneklerini konuşturup ödüller kazanma şansı sunuyor. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in popüler FPS oyunu Valorant ilk duyurulduğu günden bu yana oyuncular tarafından büyük ilgi görüyor. Profesyonel espor sahnesine de hızlı bir giriş yapmış olan Valorant oyuncuların karşısına farklı şeylerle çıkmak konusunda da oldukça titiz. Riot Games tarafından yapılan son duyuru ile birlikte Valorant için Atış Serbest platformu da hayata geçirilmiş durumda. Oyuncular bu platform üzerinde yer alan farklı yarışmalara katılarak hem yeteneklerini gösterebilecek, hem de bunun karşılığında farklı ödüller kazanma şansını elde edebilecekler.

Hayata geçirilen Atış Serbest platformu projesi ile birlikte oyuncular burada yer alan adrese giderek farklı görevler içerisinden kendilerine uygun olanı seçebilecekler. En uygun görevi bulduktan sonra ise bu görev içeriği doğrultusunda kendi içeriklerini yükleyerek göreve katılabilecekler. Görevlerin kazananları ise diğer oyuncuların oyları ile belirlenecek. Platformda şimdilik lansmana özel olarak 6 adet farklı görev bulunuyor. Bu görevlerin jürileri ise Legoo, cNed, Unlost ve wtcN gibi profesyonel oyuncular ve ünlü yayıncılar. Bu altı farklı kategorinin her birinin birincisi 20.000, ikincisi 15.000, üçüncüsü ise 10.000 VP kazanacak. Yarışma kayıtları ise 3 Haziran tarihine kadar devam edecek, Valorant yetenekleriniz göstererek VP kazanmak için harika bir fırsat!

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir