Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Dereceli Kademeleri Duyuruldu!

VALORANT Dereceli Kademeleri Duyuruldu!

VALORANT dereceli moddaki kademelerin isimleri duyuruldu ve modun oyuna gelmesinin ardından neler yaşanacağından bahsedildi.

VALORANT’a dereceli mod sonunda geliyor. Kapalı betanın açılmasının ardından oyuncuları bekleten oyun, rekabetçi modun 1.02 yamasıyla beraber ekleneceğini duyurdu. Daha önceden bilindiği üzere oyundaki en yüksek rütbenin ismi VALORANT’tı ve bu tam versiyondaki rütbe isimlerinde değiştirilecekti. Beklenen oldu, VALORANT rütbesinin ismi artık Işıyan (Radiant) oldu. Diğer bütün rütbelerin üç aşaması varken Işıyan rütbesi zirvedeki tek rütbe olarak oyunda bulunacak.

valorant-ışıyan

Yayımlanan blog yazısında oyunculardan gelen geribildirimlere göre yapılan değişiklikler aşağıdaki gibi sıralandı:

  • Kademeler arasında farkların daha belirgin olabilmesi için renklerde oynamalar yapıldı.
  • Karşılaşma derecelendirmelerinde görsel iyileştirmeler yapıldı.

Oyundaki en yüksek kademenin isminin değiştirilmesinin sebebi de yazıda belirtildi. En yüksek kademenin oyuna has ve markaya uyumlu olması her ne kadar Riot’u sevindiriyor olsa da oyunda yarattığı karışıklık bu isim değişikliğinin sebebi olarak oyunculara sunuldu. Yayımlanan yazıda oyuncuların isteklerinden ve rekabetçi modun detaylarından bahsedildi. Riot, VALORANT dereceli modunu bütün dünyada sorunsuz bir biçimde çıkarmalarının ardından sonraki taleplerle ilgileneceğini söyledi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir