Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Dereceli Mod Eşleştirmelerinin Nasıl Yapıldığı Açıklandı

VALORANT Dereceli Mod Eşleştirmelerinin Nasıl Yapıldığı Açıklandı

Riot Games’ten Ziegler, VALORANT dereceli eşleştirmelerinin ilk başta nasıl yapıldığını Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla oyunculara açıkladı.

Kapalı betasında oyuncu toplamaya devam eden oyun VALORANT, yüksek talebin karşılığını vererek dereceli modun oyuna geleceğini açıklamıştı. Oyunda karşı konulamayan hatalar, istismar edilen oyun hataları sebebiyle bunu bir süre erteleyen Riot Games, en sonunda oyuna rekabet modunu getirmekte karar kılmıştı.

Dereceli mod oyuna geldi ve oynanmaya başlandı, oyuncuların kafasında ise ilk eşleştirmelerin neye göre yapıldığı sorusu vardı. VALORANT oyun direktörü Ziegler, Twitter’dan paylaştığı gönderilerle VALORANT’ın ilk dereceli maçlarındaki eşleştirmelerin neye göre yapıldığını ve neyin rütbemizi etkilediğini oyunculara açıkladı.

“Dereceli modda nasıl eşleştirildiğinize dair birçok soru geldi: Önceden oynamanız gereken derecesiz oyunlar, sizi dereceli modda eşleştirdiğimiz oyuncuları belirliyor. Sonrasında da ilk birkaç oyununuzdaki performansınızla rütbenizi belirliyoruz.”

Derecesiz oyunlar oyuncuların rütbelerini etkilemese de ilk maçlardan önce derecelide kimlerle karşılaşacağını etkiliyor. Ziegler, yaptığı başka bir paylaşımda rütbeniz için dereceli modda karşınıza gelen oyuncuların rütbesine göre değerlendirildiğinizi, kendilerine karşı nasıl oynadığınızı öneme aldıklarını belirtti. Önemli olanın kazandığınız oyun sayısı olmadığını, karşınıza çıkan oyunculara karşı nasıl oynadığınız olduğunu söyledi.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir