Anasayfa > Oyun Haberleri > Romantik Bir VALORANT Oyunu Olan Gönül Ajanları “Duyuruldu”

Romantik Bir VALORANT Oyunu Olan Gönül Ajanları “Duyuruldu”

VALORANT karakterlerini içeren romantik bir görsel roman olan Gönül Ajanları, Riot Games tarafından duyuruldu.

Riot Games, her 1 Nisan’da olduğu gibi fantastik duyurular yapmaya bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda League of Legends oyuncularının korkulu rüyası olan Yasuo şampiyonuna çok gerçekçi bir şekilde güçlendirme yapacağını söyleyen ekip, bu sene de yeni bir VALORANT oyununu duyurmuş gibi gözüküyor. Anlaşılabileceği üzere çok büyük ihtimalle 1 Nisan şakası olan bu oyunda VALORANT karakterleri birbiriyle romantik anlar yaşıyor, oyuncuya da rol yapmak düşüyor.

VALORANT Nick Değiştirme

Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderiyle oyunu duyuran Riot Games, birçok oyuncuyu şaşkınlık içerisinde bıraktı. Yeni oyunun şaka olduğu belli olsa da duyuruda bulunan birçok detay bu şakayı gerçekçi kılmayı başarıyor. VALORANT’ın resmi hesabından paylaşılan duyuru gönderisine aşağıdan göz atabilirsiniz.

VALORANT Gönül Ajanları

Zorlu ve rekabet dolu VALORANT dünyasında işleri romantikleştiren oyun Gönül Ajanları’nın tanıtımında karakterlerin kendi kişilik özelliklerine göre sözler söylediğini, Riot’un yerelleştirme ekibinin yine harikalar yarattığını görüyoruz. Reyna dominant bir cengaverken Jett’in şiddete olan tutkusunu tekrar tekrar fark ediyoruz. VALORANT’ın yavaş yavaş açığa çıkan hikâyesinde Raze’in Killjoy ile olan muhtemel ilişkisini öğreniyoruz. Cypher ise gönül işleriyle pek arası olmadığını, zaten bir aile babası olduğunu bizlere tekrar göstermiş oluyor.

Riot Games’in bu oyunun tanıtımında kullandığı fotoğraflardaki detay seviyesi, durumu birçok kişi için inanılabilir kılmakta çok etkili. Özenle hazırlanmış arayüz, karakterlerin kişiliklerinin gerçekle uyumu, fotoğraftaki “Yapım Aşamasında” detayı ve ikonu, üst tarafta gözüken bar, yetenek, silah ve eşya seçme seçenekleri, sahneyi veya sözü geçme seçeneği, sahnenin hangi zamanda geçtiği gibi birçok farklı detay Riot Games’in neredeyse kesinlikle 1 Nisan şakası olan paylaşımına gerçekçilik katıyor.

Riot’un oyunculara yakın izlediği politika, ve büyük ihtimalle gelecek yıllarda da devam edecek olan 1 Nisan paylaşımları hakkında ne düşünüyorsunuz? VALORANT: Gönül Ajanları gerçek olsa ne yapardınız?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir