Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT İçin Raze Tanıtımı Yayımlandı!

VALORANT İçin Raze Tanıtımı Yayımlandı!

VALORANT’ın haftalık ajan videolarında bu hafta başrol oynayan isim, gücüyle birçok tartışmaya sebep olan ajan Raze oldu.

Riot Games’in stratejik nişancı oyunu VALORANT, her hafta yayımladığı ajan videolarına tam gaz devam etmekte. Bu hafta videosu yayımlanan isim ise oyunun ilk zamanlarında gücüyle kendinden fazlasıyla söz ettiren ajan Raze. Ajanın dengesiz olduğunu iddia eden oyunculara cevap olarak geliştiriciler oyunun mekaniklerinin tam olarak algılanamadığını söylemişti. Buna rağmen bir dengelemenin gerekli olduğu düşünüldü ve Raze’e karşı oynamak biraz daha kolaylaştırılmıştı.

Paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Bundan önceki videolar gibi bunda da bir oyuncu ajanın yeteneklerinden de faydalanıp güzel bir oyun çıkararak tek başına rauntu kazanıyor.

Önce aldığı pozisyonda keskin nişancıyla bir rakibini düşüren ajan, pozisyonunu değiştirmesinin ardından patlayıcı çantasıyla havaya yükselip bir diğer rakibini ulti yeteneğiyle alt ediyor. Yeni pozisyona geçmeden önce Bombot’u altına bırakarak rakiplerine daha fazla hasar verme şansı kazanıyor. Ardından tuttuğu pozisyona başka bir açıyla bakmak için yerini değiştirip bir kişiyi daha tüfeğiyle indiriyor. Sonrasında ise son rakibini Bombot’un verdiği hasarın da yardımıyla öldürerek rauntu kazanıyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir