Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Kapalı Beta Dönemine Üç Yeni Bölge Katılıyor!

VALORANT Kapalı Beta Dönemine Üç Yeni Bölge Katılıyor!

Kapalı betası belli bölgelerde hızla yükselmeye devam eden VALORANT kapsamında kapalı beta oynayabilecek bölgelere Brezilya, Güney Amerika ve Kore eklendi.

Riot Games tarafından üretilmiş stratejik FPS oyunu VALORANT, kapalı betası ilk çıktığında Türkiye, Kuzey Amerika, Avrupa ve Rusya’da oynanabiliyordu. İzlenme rekorları kıran ve günden güne daha da popülerleşen oyun, kapalı betasına katılabilecek bölgeler listesine Brezilya, Güney Amerika ve Kore’yi de ekledi. Zaten Güney Amerika’da yer alan Brezilya için ayrı bir sunucu açılması bölgedeki oyuncu kitlesini gözler önüne serer nitelikte.

5 Mayıs’ta Brezilya ve Güney Amerika’nın büyük bir kısmında beta başlayacakken Meksika 9 Mayıs’ı bekleyecek. VALORANT geliştiricilerinden Anna Donlon, paylaşılan geliştirici videosunda konuyla ilgili görüşlerini oyunculara belirtti. Donlon, VALORANT takımının oyunun zamanla bütün bölgelere, yeni oyun tarzlarına, farklı bakış açılarına açıldığını görmek için sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Yeni bölgelerde kapalı betaya erişim kazanmak için yapılması gereken şey diğer bölgelerle tamamen aynı. Betaya yeni katılacak oyuncuların Riot hesaplarına bağlı olan Twitch hesaplarıyla VALORANT kapalı beta yayını izleyip şanslarına güvenmeleri gerekecek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir