Anasayfa > Oyun Haberleri > Valorant Karakteri Sova – İlk Oynanış Videosu Geldi!

Valorant Karakteri Sova – İlk Oynanış Videosu Geldi!

Riot Games’in yeni çıkaracağı FPS oyunu Valorant, haftada bir yeni karakterlerini oyunculara sunmaya devam ederken son video Rus karakter Sova için geldi.

Valorant, Twitter üzerinden paylaştığı videolarla oyuna gelecek olan karakterleri oyuncularla paylaşmaya devam ediyor. İlk açıklanan karakter Phoenix’in ardından Viper ile karşımıza çıkan Valorant, bu hafta Rus ajan Sova’yı paylaştığı video ile tanıttı.

Keskin nişancı silahıyla dikkat çeken Sova’nın yetenekleri görüş üzerine kurulu. Rusya’dan olduğu belirtilen Sova karakterinin Rainbow Six’teki gibi drone attığı ve Overwatch’tan Hanzo’nun Sonic Arrow yeteneğinin neredeyse aynısına sahip olduğu videoda gösteriliyor.

Videonun sonunda yer alan “сотри границы” ifadesi ise Rus dilinde oyunun mottosu haline gelmiş “Sınırlara karşı koy” anlamında. Diğer iki karakterin memleketinin İngilizce konuşulan yerler olduğu için her ajanın videosunda bu mottonun kendi dillerinde yazacağını yeni öğrenmiş oluyoruz.

Valorant, haftada bir ajan tanıtımı yapmaya devam ediyor. Riot bu düzeni bozmazsa yedi gün sonra tanıtılan karakteri sizlerle paylaşacağız. Daha önce sızdırılan Sage adlı destek karakterinin yakın zamanda tanıtılması olasılıklar arasında.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir