Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Kartopu Çatışması Moduna Kavuşuyor

VALORANT Kartopu Çatışması Moduna Kavuşuyor

VALORANT Kartopu Çatışması moduna kavuştuğu 1.14 güncellemesi ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

VALORANT ‘ta 1.14 güncellemesi ile birlikte oyuna eklenecek yeniliklerden biri de Kartopu Çatışması modu oldu. Bu eğlenceli mod ile birlikte ciddiyet ve rekabet dolu maçlara biraz ara verip kartopu savaşlarının tadını çıkartabilirsiniz. 15 Aralık tarihinde oyuna eklenecek olan sınırlı süreli oyun modu 29 Aralık tarihine kadar oyuncuların erişimlerine açık olacak. Kartopu Çatışması içerisinde en az bir kere yer almış her oyuncu ayrıca bu temaya uygun bir de silah uğurunun sahibi olacak.

VALORANT Kartopu Çatışması

Oyuncuların ellerindeki silahların mermi yerine kartopu ateşleyeceği bu modda beşer kişilik takımlar 50 öldürmeye ilk ulaşan ekip olmaya çalışacaklar. Öldükten sonra hızlıca geri doğarak aksiyona kaldığınız yerden dahil olabileceğiniz modda Killjoy ve Brimstone‘un molotofları da farklı bir biçimde karşımıza çıkacaklar. Haritanın çeşitli yerlerinde ortaya çıkacak olan hediye paketleri de çeşitli güçlendirmeler içeriyor olacaklar. Ancak unutmamakta fayda var, her oyuncu aynı anda yalnızca tek bir güçlendirme kullanabiliyor olacak. Bu güçlendirmeler öldüğünüz taktirde düşecek ve başkaları tarafından kullanılabilir olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir