Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Maç Tekrarı Özelliği Yakında Geliyor!

VALORANT Maç Tekrarı Özelliği Yakında Geliyor!

Popüler oyunun geliştiricisi Riot Games, paylaştığı blog yazısında VALORANT maç tekrarı özelliğinin yolda olduğunu belirtti.

CS:GO ve League of Legends’ta bulunan, oyuncuların oynadıkları maçları tekrar izlemesine imkân veren maç tekrarı özelliği VALORANT için de uzun zamandır bekleniyordu. Oyuncular bu özellik sayesinde güzel oyunlarını kaydedebiliyor, taktiksel açıdan kendilerini geliştirebiliyor veya eğlenceli içerikler üretebiliyordu. Paylaşılan soru cevap blogunda maç tekrarı özelliğinin VALORANT’a da ekleneceği belirtildi. Henüz kesin bir tarih bulunmasa da geliştiriciler kısa süre içerisinde mevzuyu inceleyeceklerini söyledi.

VALORANT’a oyun içi maç tekrarı özelliği gelecek mi?

Evet! Bunu en kısa sürede incelemek istiyoruz. Gerek oynanan maçları taktiksel açıdan analiz etmek için olsun, gerek nükteli meme’ler yapmak için olsun, oyuncularımızın böyle bir sistem için birçok ilginç kullanım alanı bulacağını biliyoruz.

Paylaşılan blogda sadece maç tekrarından değil, beklenen birçok özellikten de bahsedilmiş durumda. Harita seçme özelliğini bekleyen oyunculara olumsuz cevap veren Riot Games, oyuna LoL’deki gibi bir hediye sistemi ekleneceğinin sinyallerini vermiş durumda. Harita seçmenin planlar arasında bulunmama sebebi ise maç bulma süresini uzatmakla beraber eşit maçlar üretme konusunda sorun yaşanması.

CS:GO ve League of Legends’ta da bulunuyor

Oyun içi tekrar sistemi, VALORANT’ın geliştiricisi Riot Games’in bir diğer oyunu olan League of Legends’ta ve Riot’un FPS oyununun en büyük rakipleri arasında gösterilen CS:GO’da da bulunmakta. Bunu göz önünde bulundurunca VALORANT’a da maç tekrarı özelliği gelmesi oyuncular için çok da büyük bir sürpriz teşkil etmemekte.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir