Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Yakın Zamanda Mola Alma Özelliği İle Karşımıza Çıkabilir

VALORANT Yakın Zamanda Mola Alma Özelliği İle Karşımıza Çıkabilir

Riot Games’in popüler FPS oyunu VALORANT, güvenilir bir kaynağa göre yakında mola alma özelliğini kapsamına eklemeyi planlıyor.

VALORANT, her geçen gün oyuna yeni özellikler ekleyerek yeni olmasına rağmen birçok kişinin favori oyunu olmayı sürdürmekte. Oyun, çıkışının ardından bir yıl bile geçmemesine rağmen Riot Games’in desteğiyle yılların devlerine kafa tutmayı başarıyor. VALORANT ile ilgili sızıntıları haberleştiren güvenilir bir kaynağa göre oyuna yakın zamanda mola alma özelliği de eklenecek.

VALORANT Nick Değiştirme

VALORANT Mola Alma Özelliği

Veri madenciliği yoluyla oyuna gelecek yenilikleri takipçilerine aktaran VALORANT Leaks hesabının yaptığı paylaşıma göre Riot Games oyuna yakın zamanda mola alma özelliği ekleyecek. Özellikle tur bazında ilerleyen birçok rekabetçi oyunda bulunan ve bulunması gereken (CS:GO gibi) mola özelliği, görünüşe göre VALORANT için de yolda.

/to veya /timeout kodu kullanılınca takım bir sonraki turun başında mola vermek isteyip istemediğine dair bir oylama yapacak. Sistem, görünüşe göre tıpkı CS:GO’daki gibi işleyecek. Bir mola alınmasının hemen ardından bir mola daha alınamayacak. Ayrıca her takımın kullanabileceği belli bir mola sayısı bulunacak. Komutların League of Legends’taki gibi diğer dillere de uyarlanması, örneğin Türkçede /mola komutuyla oylama başlatılabilmesi bekleniyor.

VALORANT’a eklenecek olan mola alma özelliği oyuncuları rahatlatmakla birlikte esporcular için de büyük bir fayda sağlayacak gibi görünüyor. Üç uzatmaya, dört uzatmaya kadar gidebilen çekişmeli espor müsabakalarında mola özelliğinin eksikliği hissediliyordu. Riot Games de bunu fark edince görünüşe göre bu özelliği oyuna eklemeye karar verdi.

VALORANT 2.05 Yama Notları

Mola alma özelliğinin VALORANT’a ne zaman ekleneceği bilinmiyor. Daha dün gelen 2.05 yaması ile VALORANT ekibi sosyal konulara odaklanmış, sesli sohbet cezaları ve oyuncu davranışlarına yönelmişti. Mola özelliğinin ise yaklaşık iki hafta sonra yayımlanacak olan yamada gelmesi muhtemel.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir