Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’ın Nebula Silah Kaplamaları Mağazadaki Yerini Aldı!

VALORANT’ın Nebula Silah Kaplamaları Mağazadaki Yerini Aldı!

Riot Games’in FPS oyunu VALORANT’a yeni güncellemeyle birlikte Nebula adlı silah kaplaması serisi geldi, silahlar dokularıyla göz alıyor.

1.06 yamasıyla birlikte VALORANT’ın mağazasına eklenen Nebula serisinde birçok silah yer alıyor. Uzay konseptli bu kaplama serisindeki silahlar, renk paletleri, parlaklıkları ve dokularıyla oyuncuların ilgisini topluyor. Diğer birçok serinin aksine Nebula’da silah animasyonları olmaması ise VALORANT oyuncularını hayal kırıklığına uğratmış durumda.

7.100 VALORANT puanı karşılığında tamamını satın alabileceğiniz seride Guardian, Phantom, Sheriff, Ares ve bir adet bıçak bulunuyor. 3.550 VP’lik bıçak haricindeki bütün ögelerin fiyatı 1.775 VP. Tek tek alıma göre 3.550 VP tasarruf ettiren paketin hepsini 7.100 VP’ye satın alabilirsiniz.

nebula-valorant

Riot Games’in popüler FPS oyununun son yaması olan 1.06, diğer yamalara göre biraz daha kapsamsız oldu. Kör edici yeteneklerin daha çok belli edildiği, pompalı silahların havada sıkarkenki isabetinin azaltıldığı ve birçok hata düzeltmesinin yapıldığı güncellemeyle birlikte oyuncular Nebula silah kaplamalarına da kavuştu.

Oyuna yeni gelen kaplama serisi, 1.06 yaması çıkmadan önce oyunculara sızdırılmıştı. Kore’de yayımlanan bir videoda gözükmesinin ardından Nebula serisi Reddit’te daha oyuna gelmeden önce yayılmıştı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir