Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Orta Doğu ve Hindistan Sunucuları Yolda!

VALORANT Orta Doğu ve Hindistan Sunucuları Yolda!

Reddit’te bir oyuncunun açtığı konuya cevap veren oyunun teknoloji direktörü, VALORANT Orta Doğu ve Hindistan sunucularının yıl sonuna kadar geleceğini açıkladı.

VALORANT dahil olmak üzere sunucuların konumları oyuncuların deneyimini kötü anlamda etkileyebiliyor. Oyunda birçok sunucu olmasına rağmen dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların hepsine yetişmek çok mümkün olmuyor.

Kazakistan’da oynayıp yüksek pingden muzdarip olan bir oyuncunun Reddit’te açtığı konuya oyunun yetkilisinden cevap geldi. Avrupa’daki oyunculara karşı oynarken yüksek ping alan ve bunun için de oyun deneyimi düşen oyuncu, Reddit’te oyunlarından acı veren kesitler paylaştı.

Karşısındaki rakipleri vuran, ama buna rağmen ölen oyuncunun paylaştığı videoda ping problemleri net bir şekilde görülmekte. Bunu paylaşamasının ardından VALORANT’ın teknoloji direktörünü açtığı konuya çeken oyuncu, cevap alsa da beklediği cevabı alamadı. ZealousApathy adıyla Reddit’te dolaşan oyun yetkilisi, oyuna gelecek olan sunucularla ilgili aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“Selam arkadaşlar, bulunduğumuz nokta hakkında biraz bilgi vereyim:

Orta Doğu (Bahreyn) ve Hindistan (bombay) sunucuları çok büyük ihtimalle yıl sonunda gelmiş olacak. Bu bölgeleri önemsiyoruz ve kesin bir tarih vermeye yakınız.”

Kazakistan’ın bu bölgelerden uzak olduğunu belirten isim, dürüst olarak o bölgeye yakın zamanda bir sunucu gelmeyeceğini belirtti. Kazakistan’daki oyuncuların ideal ping düzeyine (35) gelebilmeleri için uzun bir süre olduğunu söyledi. VALORANT Orta Doğu ve Hindistan sunucularının bizlerle buluşması ise an meselesi, geliş tarihinin çok yakında açıklanması bekleniyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir