Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Rekabetçi Modu Bazı Bölgelerde Oynanabilir Durumda

VALORANT Rekabetçi Modu Bazı Bölgelerde Oynanabilir Durumda

Henüz kapalı beta sürecinde bulunmasına rağmen oyuncular tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan VALORANT rekabetçi modunu bazı bölgelerde kullanıma açtı. Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in kapalı beta sürecinin başlamasından bu yana adeta fırtınalar yaratan yeni FPS oyunu VALORANT rekabetçi modunu bazı bölgelerde bulunan oyuncuların kullanımına açtı. Oyuncuların neredeyse kapalı beta sürecinin başlangıcından bu yana oyuna eklenmesini talep ettikleri mod Kuzey Amerika bölgesi için şimdi oynanabilir durumda. 0.49 yaması ile birlikte oyuna ekleneceği açıklanmış olan mod için oyuna rekabetçi mod butonu gelmiş ancak oyuncular henüz buradan maçlara ulaşamıyorlardı.

Kuzey Amerika bölgesinde kullanıma açılan VALORANT rekabetçi modu diğer bölgeler için de kısa süre sonra erişilebilir olacak. Elimizde henüz ülkemiz ve diğer bölgeler için modun ne zaman oynanabilir olacağına dair resmi bir bilgi olmasa da bu hafta içerisinde dereceli sisteme kavuşacağımızı düşünüyoruz. League of Legends‘takine benzer bir biçimde en düşükten yükseğe doğru demir, bronz, gümüş, altın, platin, elmas, ölümsüz ve VALORANT olmak üzere 8 rütbeye sahip olacak olan rekabetçi modda VALORANT hariç her rütbe kendi içerisinde 3 alt grup bulunduracak.

VALORANT rekabetçi

Oyuncuların rekabetçi modda mücadele edebilmeleri için ise öncelikle 20 derecesiz maçı tamamlayarak oyuna biraz aşinalık kazanmaları beklenecek. Yetenek bazlı eşleştirme sisteminin kullanılacağı ifade edilen dereceli modda arkadaşlarınız ile birlikte oynamak isterseniz ise aranızda en fazla 2 rütbe farkı olabilecek. Aralarında 2 rütbeden fazla fark bulunan oyuncular rekabetçi maçlarda birlikte yer alamayacaklar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir