Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Resmi Hikaye Videosu Yayımlandı

VALORANT Resmi Hikaye Videosu Yayımlandı

Riot Games’in geçtiğimiz sene çıkış yaparak Dünya çapında büyük popülerliğe ulaşan yapımı VALORANT için resmi hikaye videosu yayımlandı. Bu video ayrıca geçtiğimiz sene yayımlanan DÜELLOCULAR videosunun çıkışından tam 1 yıl sonrasında paylaşıldı. Resmi açıklamada da belirtildiği üzere bu video geçtiğimiz sene yayımlanan DÜELLOCULAR videsonunun hemen sonrasını konu alıyor.

Bizleri VALORANT ajanlarının Bind haritasında yaptığı bir spike imhasına götüren bu video Dünya genelinden haber bültenleri ile başlıyor. Oyundaki haritalarda ve görsel tasarımlarında da sıklıkla rastladığımız Kingdom şirketi ve Radyanit elementi üzerinde yapılan çalışmalar bu haber bültenlerinin gündeminde gibi görünüyor. Killjoy olay yerinde spike imhası ile uğraşırken takım arkadaşı ajanlar Phoenix ve Viper ona yardımcı olmak için olay yerine geliyor. Başta normal bir çatışma gibi görünen olay Phoenix’in peşine düştüğü düşmanın kendisinin bir “Yansıması” olduğunu fark etmesiyle ilginçleşiyor.

Kendisinin da oldukça şaşırdığı bu duruma ajanlar da bir cevap bulamazken bu durumu ekibin bilge ismi Brimstone ile konuşacaklarını söyleyerek bölgeden ayrılıyorlar. Videonun sonunda görünen birbirinin aynısı 2 Dünya ve video içerisindeki boyutlar arası geçişler ise videonun da başlığında yer alan YANSIMALAR tanımını bizlere gösteriyor.

Henüz VALORANT hikaye içerikleri hakkında gördüğümüz ve duyduğumuz çok az bilgi olsa da bu video ile oyunun hikayesinin gideceği yolu kestirmek mümkün gibi görünüyor. Bu videoya dayanarak paralel evrenler ve boyutlar arası geçiş gibi özelliklerin oyunun önümüzdeki hikaye içeriklerinin de temeli olacağını söylemek mümkün. VALORANT hikayesi hakkında daha fazla bilgi görmek için şimdilik Riot Games’in paylaşımlarını takip etmekten başka bir yöntem yok gibi görünüyor.

Bu sırada VALORANT nick değiştirme hakkındaki içeriğimize göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

VALORANT Nick Değiştirme

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir