Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Teslim Olma Seçeneğini Oyuna Ekliyor

VALORANT Teslim Olma Seçeneğini Oyuna Ekliyor

Riot Games’in popüler FPS oyunu VALORANT teslim olma seçeneğini bir sonraki yamada oyuna eklemeye hazırlanıyor. Detaylat haberimizde.

Hem kapalı beta döneminde, hem de resmi lansmanı sonrasında oyuncuların yoğun ilgisi ile karşılanan VALORANT ‘ta oyuncular uzun bir süredir teslim olma seçeneğinin var olmamasından rahatsızdı. Kapalı beta döneminden beri oyuncu toplulukları ve forumlarda dile getirilen bu eksiklik hakkında geliştirici ekipten oyuncuları sevindirecek bir açıklama geldi. VALORANT geliştiricileri düzenledikleri bir soru-cevap etkinliğinde VALORANT ‘a eklenecek teslim olma seçeneği hakkında konuştular.

Oyuncuların sorularını yanıtlayan geliştirici ekip üyelerinden Ian Fielding oyunda bir teslim olma seçeneğinin olup olmayacağı sorusuna da ”Evet! VALORANT’ın 1.02 yaması ile birlikte oyuna erkenden teslim olma seçeneği ekleyeceğiz. Sistemin nasıl çalışacağı hakkında detaylı bilgi almak ve nasıl çalıştığını anlamak isterseniz yama notlarına göz atabilirsiniz” şeklinde konuştu. Kısacası oyuna teslim olma seçeneğinin geleceği resmi ağızlar tarafından doğrulanmış olsa da sistemin nasıl çalışacağı konusu hala bir muamma. Bunu öğrenmek için geliştiricinin de işaret ettiği gibi 1.02 yamasının notlarını beklememiz gerekecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir