Anasayfa > Oyun Haberleri > Valorant Türkçe Dil Desteği ve Seslendirme İle Geliyor!

Valorant Türkçe Dil Desteği ve Seslendirme İle Geliyor!

Riot Games’in merakla beklenen FPS oyunu Valorant Türkçe dil desteğine sahip olacak. Üstelik buna seslendirmeler de dahil! Detaylar haberimizde.

Riot Games‘in ilk FPS oyunu olacak olan ve bu yılın yaz aylarında çıkışını gerçekleştirmesi beklenen Valorant cephesinden Türk oyuncuları sevindirecek haberler var. Valorant 7 Nisan tarihinde başlayacak olan kapalı betası itibariyle dublajlar ve seslendirmeler de dahil olmak üzere tamamen Türkçe bir biçimde oyuncuların beğenisine sunulacak. Beta süreci boyunca Türkçe seslendirmedeki eksikler tamamlandıktan sonra oyun 2020 yılının yaz aylarında oyunu ana dilimizde oynayabileceğiz.

Yayınlanan oyun içi görüntüler ve gameplay videoları ile şimdiden dikkatleri üzerine çeken oyun gerek oynanış yapısı, gerekse de farklı tarzları harmanlaması ile dikkat çekiyor. Kabaca Counter Strike: Global Offensive ve Overwatch‘un bir birleşimi olarak adlandırabileceğimiz oyunda ateşli silahların yanı sıra her karakterin kendine özel yeteneklerini de düşmanlarımıza karşı kullanabileceğiz.

Riot Games‘in FPS cephesindeki ilk deneyimi olacak oyun şimdiden profesyonel esporcular, ünlü yayıncılar ve oyun basınının deneyimli isimlerinden tam not almış durumda. Bakalım yaz aylarında çıkışını gerçekleştirecek oyun oyuncular tarafından ne gibi tepkiler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir