Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’ın Spike’a Hücum Modu Yakında Bıçak Turuyla Başlayabilir

VALORANT’ın Spike’a Hücum Modu Yakında Bıçak Turuyla Başlayabilir

VALORANT’ın yeni oyun modu Spike’a Hücum oynarken ilk turda tamamen tabancayla oynamak yerine bir dahaki güncellemede bıçaklarla savaşabiliriz.

VALORANT, kapalı betasını bitirip oyunu tam versiyonuyla oyunculara sunduğunda Spike’a Hücum adlı bir oyun modu oyuna eklenmişti. Bu mod derecesiz oyunlara kıyasla çok daha hızlı bitiyor, daha rahat bir oyun deneyimi sunuyordu. Spike’a Hücum modunun ilk turunda ise oyuncular tamamen tabancalar ve yeteneklerle savaşıyordu.

Twitter’da bir VALORANT oyuncusunun yaptığı öneri, oyun geliştiricileri tarafından tutuldu. Heyzoos kullanıcı adını kullanan oyuncu, geliştiricilere bu oyun modunda ilk turun bıçakla oynanabileceğini belirtti. VALORANT’ın oyun direktörü Ziegler, bu gönderiyi gördü ve fikri bir diğer yetkili isme iletti. Oyunun yöneticisi Anna Donlon, bu fikri beğendiğini belirtti.

valorant-spikea-hucum

Oyuncu: Spike’a Hücum modunda tamamen tabanca kullanmak yerine tamamen bıçak kullanmamız mümkün müdür?

Ziegler: Eğlenceli olabilir.

Anna Donlon: Tuttum bunu.

Gelişmeler olumlu yürürse yakın zamanda gelecek olan bir yamayla henüz betada bulunan oyun modunda böyle ufak bir değişiklik görebiliriz. Bazı ajanların bıçak turunda yetenekleriyle çok öne çıkacağını öne sürenler de mevcut, umarız olası bir değişiklik mümkün olduğunca dengeli şekilde oyuna getirilir.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir