Anasayfa > Oyun Haberleri > Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Bir Geliştirici Daha Kaybetti

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Bir Geliştirici Daha Kaybetti

Efsane RPG serisinin son halkası Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 ekibinde bir ayrılık daha yaşandı. Detaylar haberimizde.

Oyunun senaryo ve hikaye anlatımı tarafında oldukça güçlü bir pozisyona sahip olan Cara Ellison ekipten ayrıldı. Geliştirici koltuğunda oturan Paradox Interactive‘den gün içerisinde bir açıklama geldi.

“Cara Ellison’un Hardsuit Labs’ten ayrılmaya karar verdiğini ve artık Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 üzerinde çalışmayacağını doğrulayabiliriz.

Cara projeye birçok taze fikir getirdi ve katkılarının birçoğu oyun önümüzdeki yıl çıkış yaptığında kendini gösterecek. Kendisine Bloodlines 2 için verdiği emekler için teşekkür ediyor, gelecekteki tüm süreçlerde onun için en iyisini temenni ediyoruz.”

Kült rol yapma oyunlarının başında gelen Vampire: The Masquerade serisi ilk oyunlarından VTM: Bloodlines ile ikonik bir hale geldi ve oyun dünyasına adını altın harflerle yazdırdı. Yıllar sonra Hardsuit Labs tarafından geliştirilen ikinci oyunun fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Sancılı Bir Süreç

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2’de işler yolunda gitmiyor. Merakla beklenen yapım geçtiğimiz aylarda ertelenmiş ve Ağustos ayında da serinin ardındaki en güçlü isim projeden ayrılmıştı. Brian Mitsoda ve Ka’ai Cluney ile yollarını ayıran Hardsuit Labs, Bloodlines 2’nin önümüzdeki yıl çıkış yapmasını planlıyor.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Daha önce yayınlanan oynanış videosu da serinin hayranlarında olumlu bir yankı bulmamıştı. Oyun dünyasının kült yapımlarından olan Vampire: The Masquerade günümüz dünyasını vampirler, kurtadamlar ve benzeri mistik ögeler ile harmanlayarak karanlık hikayeleri World of Darkness bünyesi altında sunuyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir