Anasayfa > Oyun Haberleri > Video Sızdırıldı: GTA V Epic’te Bugün Bedava Oluyor!

Video Sızdırıldı: GTA V Epic’te Bugün Bedava Oluyor!

Çıkan söylentiler doğru çıktı, Epic Games de bedava GTA V videosunu Twitter’da paylaşıp silerek Rockstar’ın büyük oyununu bedavaya vereceğini doğruladı.

Dünden beri Game Pressure adlı sitenin yaptığı haber üzerinden Epic Games’in GTA V’i bedavaya vereceği konuşuluyordu. Haber kesin olmadığı ve kaynak açıklanmadığı için birçok kişi buna sadece söylenti olarak bakıyordu fakat Epic Games’in resmî Twitter hesabından paylaşıldığı iddia edilen bu video, gerçekleri öne seriyor. Oyun haberleri konusunda Twitter’da güvenilir bir kaynak olan isim Wario64, paylaşıldığı iddia edilen videoyu takipçilerine sunmuş durumda. Videoda Epic Games’in GTA V’i bedavaya vereceği duyurulduğu gözüküyor.

Bu yapılan gerçekten bir yanlışlık mı yoksa Epic Games’in yürüttüğü bir reklam stratejisi mi bilemiyoruz. Yapılan kastî bir PR çalışmasıysa bedavaya verilecek oyunun GTA V olmasının ilk sızdırılması da bu planın bir parçası olabilir gibi gözüküyor. Ya da gayet basit bir şekilde 18.00’e zamanlamak istedikleri videoyu yanlışlıkla yayımlamış olabilirler.

Wario64, bu sızıntının altında bir bilgi daha vererek The Witcher 3’ün de Epic Games Store platformuna gelebileceğini işaret etti. Reddit’te paylaşılan gönderiye göre Epic veritabanına eklenen oyun şu anda aratılmasa da yakında satışa sunulacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir