Anasayfa > Oyun Haberleri > Viking Temalı Crusader Kings 3 DLC Paketi Geliyor

Viking Temalı Crusader Kings 3 DLC Paketi Geliyor

Sevilen strateji oyunu Crusader Kings 3 DLC paketiyle Viking temasını oyuna ekleyecek. Pakete dair detaylar haberimizde.

Paradox Interactive imzası bulunan Crusader Kings 3 yeni bir ek paket almaya hazırlanıyor. Northern Lords güncellemesiyle beraber oyuna Viking kültüründen yeni içerikler eklenecek. Altı ay önce çıkış yapan oyunun alacağı ilk güncelleme aslında özünde minik çapta eklemeler barındıran bir paket olacak.

Daha büyük düzeyde bir genişleme paketinin ise daha sonra geleceği tahmin ediliyor. Çeşitli forumlarda Crusader Kings 3 oyuncular daha fazla içerik barındıran büyük paketler beklediklerini ifade etti.

Crusader Kings 3 Northern Lords ile beraber Norse kültüründen yeni saç şekilleri, sakallar ve görünüşler oyunda karşımıza çıkacak. Oyuncular Viking uzungemileri, yeni müzikler ve kuzey kültürü kapsamında yaşanan olaylar ile karşılaşacak. Özünde bir tema eklentisi olan Northern Lords’un oyuna baştan aşağı yepyeni içerikler katmayacağını belirtmekte fayda var.

16 Mart’ta çıkış yapacak olan Crusader Kings 3 DLC paketinin duyuru fragmanını ise aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Ücretsiz güncelleme ve Northern Lords tema paketi oyuna birkaç gün içerisinde eklenecek. Crusader Kings serisinin son halkası olan Crusader Kings 3 ise 1 Eylül 2020 tarihinde çıkış yaptı. Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayımlanan yapım MacOS, Microsoft Windows işletim sistemlerinde oynanıyor.

Oyunun Steam sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir