Anasayfa > Oyun Haberleri > Warframe TennoCon 2021 Tamamen Dijital Olacak

Warframe TennoCon 2021 Tamamen Dijital Olacak

Yapılan geliştirici yayınında Warframe TennoCon 2021 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Sevilen ücretsiz oyunu yeni güncellemeler bekliyor.

Oyunun geliştirici ve yayıncı koltuğunda oturan Digital Extremes yaptığı açıklamalarda oyunun birçok yeni güncelleme alacağını belirtti. İlk güncelleme Railjack 3.0 ve akabinde oyuna eklenecek olan diğer yamalar bahar aylarında yayımlanacak. Diğer güncelleme ise Call of the Tempestarii olacak. İkinci içerik paketi tüm platformlar için aynı anda çıkış yapacak ve Warframe Sevagoth adlı bir görevi oyuna ekleyecek.

Pandemi süreciyle dijital ortama taşınan birçok etkinlikten biri de TennoCon 2021 olacak. Etkinliğin bir yıl önceki ayağı da dijital ortamda yapılmıştı. Halihazırda evden çalışan Digital Extremes ekibi uzun bir süre daha bu politikayı izleyecek. Bu bağlamda düzenli olarak geliştirici yayınları yapan takım, oyuna yapacakları eklemelerin analizlerini oyuncularla paylaşıyor.

Geliştirici ve yayıncı firma Warframe’in çıkış yaptığı andan itibaren düzenli olarak oyuncularını bilgilendiriyor ve etkileşimi ihmal etmiyor. Bu sayede sadık bir oyuncu kitlesi kazanan yapım 2013 yılından bu yana severek oynanıyor.

Warframe’in içeriklerini, genel hikayesini ve alacağı güncellemeleri gözler önüne seren Warframe TennoCon 2021 etkinliği ise oyunun severleri tarafından her yıl merakla bekleniyor. Bu yıl yapılacak olan etkinliğin resmi tarihi ise henüz duyurulmadı. Fakat TennoCon 2020 geçtiğimiz yılın ağustos ayında yapılmıştı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir