Anasayfa > Oyun Haberleri > Warzone Dosya Boyutu Activision Tarafından Düşürülüyor

Warzone Dosya Boyutu Activision Tarafından Düşürülüyor

Activision cephesinden oyuncuları sevindirecek bir haber geldi. Warzone dosya boyutu yeni bir güncellemeyle ciddi oranda düşürülecek. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yıllar içerisinde oyunların biz oyunculardan çok daha fazla talepte bulunmaya başladıkları açık. Artık çok daha büyük depolama alanlarına ihtiyaç duyan oyunlar cihazlarımızın sınırlı depolama kapasiteleri için de büyük bir sorun oluşturuyorlar. Sınırlı depolama kapasitesinin neredeyse yarısını talep eden yapımlar artık ciddi manada can sıkıcı bir hal almaya başlamışken Activision‘dan konu ile ilgili sevindirici bir adım geldi. Geliştirici koltuğunda Infinity Ward‘ın oturduğu ve yayıncılığını Activision‘ın üstlendiği popüler yapım Call of Duty: Warzone alacağı yeni bir güncelleme ile dosya boyutu konusunda ciddi bir düşüş yaşayacak.

Warzone dosya boyutu

Call of Duty: Warzone Sistem Gereksinimleri

Oyuna gelecek olan yaklaşık 50 GB boyutundaki bir güncellemenin ardından dosya boyutu düşürülecek. Warzone‘un boyutu bu güncelleme ile birlikte PC platformunda 12 GB‘lık bir düşüş söz konusu olacak. PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarında yaklaşık olarak 11 GB azalacak. X Box Series X/S ve Xbox One konsolları için ise 12 GB‘lık bir düşüş söz konusu. Elbette ki bahsi geçen boyutların yalnızca Warzone modunu içerdiğini, Call of Duty: Black Ops Cold War da işin içine dahil edilmediğini de hatırlatmakta yarar var. Black Ops Cold War oyuncuları boyutta meydana gelecek bir azalma yerine oyuna yeni özellikler ekleyecek yaklaşık 10 GB boyutunda bir güncelleme ile karşılaşacaklar. Güncellemeler bu günden itibaren erişilebilir olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir