Anasayfa > Oyun Haberleri > Warzone’da Gulag Silahları Güncellemelerle Karşımıza Çıkacak

Warzone’da Gulag Silahları Güncellemelerle Karşımıza Çıkacak

Call of Duty Warzone’un Gulag kısmındaki silah setinin değiştirileceği oyunun geliştiricisi tarafından bir röportajda doğrulandı.

Call of Duty serisinin bedava battle royale oyunu Warzone, çıktığı günden beri artan kitlesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Oyundaki Gulag özelliği, ölen oyunculara savaşa dönmek için bir şans daha tanıyor. Bu özellik çoğu battle royale oyununda olmadığı gibi birçok kişi tarafından beğenilse de bazı özelliklerinin değiştirilmesi talep ediliyor.

Oyunun geliştirici ekibinde bulunan Amos Hodge, GameSpot’a verdiği röportajda Gulag ile ilgili birçok soruyu cevaplandırdı.

Hodge, Gulag’ın meydana gelme sebebini “Oyuncuların öldükten sonra savaş alanına dönebilmesi için bir yol yaratmak” olarak nitelendirdi. Birçok battle royale oyununda benzeri olmayan bu özellik, Warzone oyuncuları tarafından gayet de sevildi.

“Tek canlı oyun modları oyuna çok güzel heyecan katıyor, evet. Fakat aynı zamanda hiç afları yok ve oyuncuları aşırı dikkatli bir oyun stiline sürükleyebiliyorlar. Sonuçta bir şanssız hamlenizin ardından oyununuz bitebiliyor.”

Oyunun geliştiricisi, Gulag’ın 1v1 olma sebebinin de oyuncuların takımlarına bağlı olmamasını sağlamak olduğunu söyledi. Hodge, silah değişiklikleriyle ilgili soruda da yeni ve küçük bir silah setinin geleceğini belirtti.

Soru: Gulag için gelecekte farklı başlangıç silahları veya hapishanenin değişmesi gibi herhangi bir güncelleme planlıyor musunuz?
Cevap: Gelecek güncellemelerde işleri ferah tutmak için Gulag’ın başlangıç silahlarını değiştirmeyi düşünüyoruz. Amacımız oyuncuların alışabilmesi için ufak bir silah seti oluşturmak.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir