Anasayfa > Oyun Haberleri > Wasteland Geliştiricisinden İki Yeni RPG Oyunu Daha Geliyor

Wasteland Geliştiricisinden İki Yeni RPG Oyunu Daha Geliyor

Post-nükleer bir senaryoya sahip Wasteland oyununu geliştiren ekipten iki yeni RPG oyunu daha geliyor. Detaylar haberimizde.

Wasteland’in geliştirici stüdyosu InXile Entertainment’in başındaki isim Brian Fargo, stüdyonun gelecekteki planlarına dair bir demeç verdi. Twitter üzerinden gerçekleşen geliştirici ekibin lider ismi yeni harika RPG oyunlar üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

InXile Entertainment şu an bir VR Shooter oyunu olan Frostpoint: Proving Grounds oyununu geliştiriyor. VR oyununu yanı sıra iki ayrı RPG oyununun da geliştirilme sürecinde olduğunu duymak Wasteland severleri heyecanlandırdı. Duyuru, Wasteland serisinin bir hayranının InXile’ye Twitter üzerinden teşekkür etmesiyle gerçekleşti. Türk hayranın yaptığı paylaşıma yanıt veren Brian Fargo stüdyonun iki yeni RPG oyunu geliştirdiğini de sözlerine ekledi. Stüdyonun başındaki isim harika yapımlar üzerinde çalıştıklarını fakat oyunları yapmanın maalesef uzun süreceğini ifade etti.

Oyun tasarımıcısı Fargo, geliştirdikleri ikinci RPG oyununun henüz ön yapım aşamasının bile en başında olduğunu söyledi. Dolayısıyla yeni oyunlar hakkındaki ilk detayların ortaya çıkması bile uzun bir süreyi bulacaktır.

Microsoft’un satın almış olduğu stüdyonun şimdiye dek geliştirdikleri projeler oyun dünyasında olumlu tepkilerle karşılaştı. Bir taraftan da takım temelli bir VR shooter oyunu geliştiren InXile Entertainment’in ulaşmak istediği birçok hedef var. Geçtiğimiz aylarda üçüncü oyunuyla çıkış yapan Wasteland serisi ise hem RPG ögelerine oldukça sadık hem de kendi içerisinde tutarlı olarak nitelendiriliyor.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir