Anasayfa > Oyun Haberleri > Watch Dogs: Legion 60 FPS Performans Modu Oyuna Eklenecek

Watch Dogs: Legion 60 FPS Performans Modu Oyuna Eklenecek

Yeni güncellemeyle beraber Watch Dogs: Legion 60 FPS performans modu oyuna eklenecek. 4.5 güncellemesi yeni nesil konsollarda yayımlanacak.

Watch Dogs: Legion geçtiğimiz süreçte çıkış yapan ilk yeni nesil konsol oyunlarından biri oldu. Fakat diğer yapımların aksine farklı çözünürlük modları barındırmayan oyun, sadece 30 FPS kilidiyle deneyim edilebiliyordu.

Geliştirici Ubisoft ise nisan ayında duyurduğu Watch Dogs: Legion 60 FPS performans modunu yayımlamaya hazırlanıyor. Birçok yeni nesil konsol oyununda olduğu gibi oyuncular çözünürlük modları arasında değişiklik yapabilecek. Oyuncular oyunu 60 FPS stabil olarak oynayabilecek. Ubisoft 4.5 güncellemesinin çıkış tarihine dair henüz bir açıklama yapmadı. Fakat yama notları arasında birçok hatanın çözüldüğü bilgisi de yer alıyor. Özellikle yeni eklenen Mina karakterindeki hatalar, çıkış yapması beklenen güncellemeyle beraber ortadan kalkacak.

Firmanın diğer oyunu Assassin’s Creed: Valhalla ise ilk büyük genişleme paketini geçtiğimiz gün aldı. Wrath of the Druids adlı ek içerik oyuna birçok yeni görev ve aktivite ekliyor. Oyuncuları İzlanda’daki bir Druid tarikatını keşfetmeye davet eden DLC, oynanışı büyük oranda baltalayan hatalar sebebiyle olumsuz eleştiri yağmuruna tutuldu.

Watch Dogs ve Assassin’s Creed serilerinin son halkalarında hala birçok teknik sorun yer alıyor diyebiliriz. Çıkışlarından bu yana aylar geçmesine rağmen oyunların başı problemlerden kurtulmuyor. Gülünç ve küçük çaptaki hatalardan oyunda çökmeye sebep olan problemlere kadar birçok sorun hala tam olarak çözülmüş değil.

Watch Dogs: Legion 60 FPS güncellemesi ise sadece bir performans güncellemesi olmayacak. Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids genişleme paketinin ise önümüzdeki aylarda daha stabil bir performansa kavuşması bekleniyor. Ubisoft piyasaya sürdüğü son oyunlarında çıkış sonrası içerik yayımlamaya devam ediyor. Watch Dogs: Legion genel olarak serinin hayranlarından geçer bir not alamasa da çıkış yaptığı ilk üç gün içerisinde 2 milyon dijital kopya satmıştı. Oyun aynı zamanda çıkışını takip eden ilk hafta içerisinde Birleşik Krallık’ta en çok satan oyun oldu.

Gelir tarafında oyun geliştiricisi Ubisoft’un yüzünü güldüren yapım oyuncuları Londra’da bir direniş kurmaya davet ediyor. Oyuncular sokakta görebildiği her vatandaşı saflarına katarak kendilerine özgün yetenekleri sayesinde şehri kurtarmak için mücadele ediyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir