Anasayfa > Oyun Haberleri > Watch Dogs Legion DLC Paketleri ve PvP Modu Bir Kez Daha Ertelendi

Watch Dogs Legion DLC Paketleri ve PvP Modu Bir Kez Daha Ertelendi

Oyuncular tarafından bir süredir beklenen Watch Dogs Legion DLC paketleri ile PvP modu bir kez daha ertelendiler. Detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda Ubisoft‘un oturduğu Watch Dogs serisinin şimdilik son halkası olan Watch Dogs Legion 2020 yılının sonlarında karşımıza çıktı. Bizleri ustalıkla yaratılmış bir Londra’nın tam ortasına bırakan ve koca şehri içindekilerle birlikte adeta oyun alanımız haline getiren yapımın en dikkat çekici özelliklerinden biri de şehirdeki her NPC‘yi ekibimize katabiliyor oluşumuzdu. Çıkışından bu yana Ubisoft tarafından sürekli güncellemeler ile desteklenen yapım 4.0 güncellemesini de geçtiğimiz günlerde aldı. Oyuncuların gözü ise hala söz verilen DLC‘ler ve PvP modunda ancak Ubisoft kanadından bunları bekleyen oyunculara bazı kötü haberler var.

Watch Dogs Legion Sistem Gereksinimleri

Watch Dogs Legion Twitter hesabından paylaşılan bir gönderi ile DLC paketleri ve PvP modunun ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Ayrıca bir yol haritası da oyuncularla paylaşıldı. Buna göre oyunun Haziran başında alacağı güncelleme 4.0 yamasının hatalarını giderecek ve konsollara 60 FPS’lik bir performans modu ekleyecek. Temmuz ayının başında ise normal şartlar altında bu ay görmemiz gereken ve hikayeyi genişletecek olan Bloodline paketi karşımıza çıkacak. PvP modlarının ise herhangi bir erteleme olmazsa Ağustos ayında oyuncularla buluşması planlanıyor. Tüm bunların yanı sıra oyuna serinin önceki yapımlarından tanıdığımız Wrench ce Aiden Pearce karakterleri de oynanabilir karakterler olarak eklenecek. Ayrıca ufukta bir de Assassin’s Creed işbirliği olduğu göze çarpıyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir