Anasayfa > Oyun Haberleri > Watch Dogs: Legion Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz Oynanabilecek

Watch Dogs: Legion Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz Oynanabilecek

Watch Dogs serisinin son halkası Watch Dogs: Legion sonu 25-29 Mart tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. Detaylar haberimizde.

Oyunu oynamak isteyen tüm kullanıcılar Xbox ya da PlayStation konsollarının yanı sıra Epic Games Store ve Ubisoft üzerinden indirme yapabilecek. Ücretsiz deneme sürecinde oyunun tek oyunculu ve çok oyunculu tarafları da tamamen bedava olacak.

Watch Dogs: Legion ücretsiz deneme sürecinde oyunda yaptığınız tüm eylemler de kaydedilecek. Böylece oyunu satın aldığınızda kayıt dosyalarınız  da aktarılmış olacak. Deneme sürecine dair yayımlanan fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Oyunun çevrimiçi tarafında birtakım problemler oluşmuş ve online mod için belirtilen çıkış tarihi daha sonra değiştirilmişti. Herhangi bir Londra vatandaşını ekibinize katarak direnişi güçlendirdiğiniz Watch Dogs Legion, ücretsiz oynama döneminde iki modu da oyuncuların beğenisine sunacak. Ön yüklemeler ise birçok platform için kısa süre sonra aktif hale gelecek.

Oyun 23 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında da dijital mağazalarda %50’ye varan indirimlerle satılacak. Watch Dogs serisinin son halkası olan Watch Dogs: Legion’da yakın gelecekte Londra şehrine yolculuk ediyor ve şehrin sakinlerini Direniş’e katarak İngiltere’nin başkentini kurtarmayı hedefliyoruz.

Kendine has özelliklere ve yetkinliklere sahip olan tüm karakterlerin oynanabilir olduğu yapım 29 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox X|S Serisi ve PC için çıkış yaptı. Oyunun Epic Games mağazasındaki satış sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyunu indirip belirtilen tarihlerde bedava bir şekilde oynayabilmek için Epic Games Store uygulamasını indirip bilgisayarınıza yüklemeniz gerekiyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir