Anasayfa > Oyun Haberleri > Watch Dogs Legion Online Modu 2021’e Ertelendi

Watch Dogs Legion Online Modu 2021’e Ertelendi

Çıkışından beri hem sevenleri ile hem de negatif eleştirileri ile gündeme gelen Watch Dogs Legion, meraklılarına Online modu henüz sunamayacak.

Ubisoft, oyuna bu tip büyük bir özellik getirmeden önce oyunun sahip olduğu hatalar üzerinde çalışacaklarını kararlaştırdı. Bu hatalar arasında PC üzerinde bozulan kayıt dosyaları, Stadia çapraz ilerleme ve yüksek performanslı bilgisayarlarda oluşan FPS drop sorunları var. Önceliği oyunun teknik problemlerine verecek olan Ubisoft, bu kararla online modu 2021 başına erteledi.

Watch Dogs Legion

Geliştiriciler bu durumun açıklamasını bloglarında paylaştı. “Oyunun problemlerini çözme sözümüz üstüne Watch Dogs: Legion Online modunu 2021 başına erteleme kararı aldık. Bu tek oyunculu moddaki problemlere odaklanmamıza yardımcı olacak ve kusursuz bir çıkış için Online deneyimini test etmemiz için daha çok zaman verecek.

Online mod ertelenirken Ubisoft, oyunun hataları için kolları sıvayıp yeni bir yama hazırladı. PC oyuncuları için yeni bir kayıt tuşunun yanı sıra CPU optimizasyonları içeren yamanın sorunları azaltması umuluyor.

 

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir