Anasayfa > Oyun Haberleri > Watch Dogs: Legion Online Modu Ertelendi

Watch Dogs: Legion Online Modu Ertelendi

Watch Dogs: Legion online modu Ubisoft tarafından ertelendi. 9 Mart’ta çıkması beklenen modun çıkışı belirsiz bir tarihe alındı. 

Watch Dogs serisinin son halkası Legion, online moduyla beraber oyuncuları Londra sokaklarında birleştirmeyi hedefliyor. Fakat geliştirici ekipten gelen resmi açıklamalar doğrultusunda modun PC için çıkış tarihi ertelendi.

Daha önce ertelenen çevrimiçi modun yeni çıkış tarihi ise 9 Mart 2021 olmuştu. Oyunun teknik açıdan iyice toparlayan son güncellemeler çevrimiçi taraf için de sağlam bir zemin hazırlamıştı. Fakat son geliştirmeler gösteriyor ki, oyuna online aktiviteler ekleyecek olan mod belirlenen tarihte bizlerle olmayacak. Erteleme kararının ardındaki sebep ise oyunun PC’de çökmeler yaşaması oldu.

Modun konsol tarafında da birtakım problemlerle karşılaştığı belirtildi. Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre mod 23 Mart tarihinde Xbox, PlayStation ve Stadia için çıkış yapacak. PlayStation 4 ve PlayStation 5’te ise oyunun çevrimiçi sohbet kısmında birtakım sınırlamalar olacak. Fakat geliştirici ekip daha sonra tüm bu hataların çözüleceğini ifade etti.

Genel bir tablodan baktığımızda bu erteleme kararının ilginç olmadığını söyleyebiliriz. Watch Dogs serisinin son halkası olan Legion’da daha önce birçok kez ertelenmişti. Hatta oyunun ilk çıkış tarihi de 6 Mart 2020 olarak duyurulmuştu.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir